JarekF Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam Jak w tytule. Chcę zakupić tę kamerkę i oczekuję od Was (po ocenie parametrów) rad. Czy warto, czy nie ? Kamera jest HD i waży 86g. Montaż w modelu myślę zrobić tak, aby wystawała tylko ta część z obiektywem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliusz_k Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam Używam bardzo podobnej kamerki Toshiba Camileo S10, jakość obrazu bije na głowę FlyCamOne. Jeżeli nie przeszkadzają Ci wymiary i waga to będziesz z niej zadowolony. Zastanawia mnie waga - na stronie podają 86g, moja przy tych samych wymiarach 120g. Mam ją zamocowaną w kabinie Easy Gildera, wystaje ok. 1/3 z obiektywem. Jak wspomniałem na początku są bardzo podobne, identyczne rozmieszczenie przycisków i wymiary. Moja dodatkowo obsługuje format 1080p ale używam 720p bo do tej rozdzielczości działa stabilizacja obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dzięki za info. Twoja to chyba podobna do tej . To Camileo S20. Rzeczywiście Toshiba jest cięższa. Ma większą rozdzielczość i większy ekranik. Na wadze chyba właśnie ekran zadecydował. Czy mógłbyś pokazać jakiś krótki filmik nagrany Twoją kamerką. Chciałbym zobaczyć jak to wygląda po przetworzeniu przez YouTube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przeniosłem do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kijuik na YT/Vimeo jest pelno sampli z Camileo. Niestety nawet na rcgroups brak jakiegokolwiek info/testow na temat kamerki ktora podales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliusz_k Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sorki, na razie tylko ten krótki filmik: zabrakło mi cierpliwości, aby przesłać większy plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.