bzik4 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie wspominając o tym wiertełku... skoro to tylko wiertło to jaka musi być wiertarka :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Eee.... tam sam już używałem fi 50, a tak naprawdę to ta pani dentystka , używa frezów a nie wierteł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Odgrzewam temat "dziury" ale tym razem nie w pilniku a w łożysku. Ponieważ jeden z ciekawskich młodych "odkrył " pilnik z dziurą i truł no to pokazałem jak wierci się w łożysku. A tak przy okazji to imadło to samoróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 To pewnie chińskie łożysko było i dlatego się udało :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPiotr Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Znaczy się, że łożyska również nie mogą w pudełeczku leżeć tylko je trzeba na gwoździa w szafce powiesić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 A w jakim celu przewiercać łożyska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 moze w celu jego zablokowania w czyms .. zeby sie nie obracala obudowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 A w jakim celu przewiercać łożyska? żeby zepsutą kulkę wymienić :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPiotr Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 gdzieś kiedyś słyszałem coś, że dać komuś (nie pamiętam kogo ten dowcip się tyczył) 2 kulki od łożyska to jedną zgubi, drugą zepsuje zgubić potrafiłem ale zepsuć do tej pory jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 No jak to komu, Polakowi Dowcip z brodą z serii " O Polaku , Niemcu i Rusku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 To pewnie chińskie łożysko było i dlatego się udało :rotfl:No to podeślij japońskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 A w jakim celu przewiercać łożyska? Swego czasu Rosjanie (wtedy to "ludzie radzieccy") przewiercali łożyska (a w zasadzie ich bieżnie wewnętrzne) w silnikach D-30KU celem poprawienia smarowania. Czym to się skończyło? Np tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 takie zagwózdki są dobre do czasu kiedy można sobie bajać i wymyślać no i fantazjować. Jestem przekonany, nie do końca(: że otwór tam był od samego początki no i oczywiście został (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 takie zagwózdki są dobre do czasu kiedy można sobie bajać i wymyślać no i fantazjować. Jestem przekonany, nie do końca(: że otwór tam był od samego początki no i oczywiście został (: tak a potem kolegapiszacy te słowa się obudził i wyciągnął rękę z nocnika....buahahahhahaha zanim się coś napisze krytycznego warto choć poznać o kim się pisze..... edit są tacy co i kulkę z łożyska na 13 sposobów zepsuć potrafią....... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 utopia napisał/a: zanim się coś napisze krytycznego warto choć poznać o kim się pisze Czyżby komuna wracała? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 a co komuna ma do tego ? chodziło o doświadczenie krytykowanej osoby ...nie musimy dorabiać ideologii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Panowie, to jest temat zagadka. For fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Wiertło kobaltowe z chłodzeniem wrzecionowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Wiertło kobaltowe z chłodzeniem wrzecionowym Wierciłem w modelarni z chłodzeniem za pomocą kropli oleju oczywiscie robiłem to bez ideowo dla pokazania młodemu co mozna :shock: jak sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.