tomnow95 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Tak tam napisałem. Każdy ma inny gust i preferencje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 A i jeszcze jedno, nie bardzo widzę sens, jak to któryś z przedmówców zasugerował, aby do nauki korzystać z jednego mode`a a potem do bardziej zaawansowanych rzeczy korzystać z innego. To jakieś nieporozumienie. Skoro wybierzesz ten który Ci odpowiada to po co potem zmieniać i uczyć się od nowa, to jakiś absurd. Pozdrawiam Viper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jestem tego samego zdania : ) Mam pytanie, czy ten trex 450 ma dużą gammę części zamiennych ? Zapewne będzie trzeba kupić od razu te najbardziej wyczulone na pierwsze wzloty i upadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Do rexia 450 dostaniesz wszystko, o czym sobie zamarzysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ale z Polski czy trzeba sprowadzać ? Btw. czy lama v4 ma możliwość zawiśnięcia w powietrzu ? Na wszystkich filmikach yt.com ludzie latają góra, dół... Nie wiem czy rex nie będzie zbyt pr0... w żadne akrobacje nie chcę się pakować. Raczej kamerka bezprzewodowa laptop i latanie po osiedlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ale z Polski czy trzeba sprowadzać ? Btw. czy lama v4 ma możliwość zawiśnięcia w powietrzu ? Na wszystkich filmikach yt.com ludzie latają góra, dół... Nie wiem czy rex nie będzie zbyt pr0... w żadne akrobacje nie chcę się pakować. Raczej kamerka bezprzewodowa laptop i latanie po osiedlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 i latanie po osiedlu. Rany, człowieku, chcesz komuś zrobić krzywdę!!!! Szczególnie na początku potrzebna jest WIELKA, PUSTA przestrzeń, żadnych zabudowań, drzew i widowni, a zwłaszcza małych dzieci, a i potem nie polecam latania helikiem po osiedlu, nawet gdy będziesz mistrzem rc, to tylko sprzęt, który może zawieść, a jak już ktoś napisał helik to latająca kosiarka z łopatami jak ostrza. Mówiąc helik mam na myśli t rexa lub coś podobnego, bo lamę (z całym szacunkiem - wiem bo dwie też przerobiłem) trudno nazwać prawdziwym modelem, to zabaweczka, nie mająca wiele wspólnego z modelem helikoptera. Pozdrawiam Viper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 tomnow95, mam tak samo, tez wole latac w mode 1 wygodniej choc pewnych piruetow tak latwo juz nie robisz jak nie masz całej tarczy na jednym drazku.. ale mi jest wygodniej Viper, co do tego ze 500 jest niewiele drozsza to sie nie zgodze.. za cene 500 z hk z gyrem gy401 uzywanym mam 2-3 hk 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zrobisz,zrobisz:] Tylko musisz mieć niezły opcyk z drążkami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tyle, że Lamą się bawiłem. To tak jakby latać czołgiem... Zna ktoś dobry symulator lotu heli... ten Flightgear ma tylko samoloty w opcji. Boże, daj mi cierpliwość, a siły tylko nie dawaj... A o Addonach do programów to kolega słyszał? Zapraszam na stronę główną Flightgera, dział Download Aircraft... Tam też znajdziesz i scenerię w download scenery... Jest cały świat, tylko trzeba sobie ściągnąć wybrane okolice. A ze śmigłowców polecam w FG - EC-135. A jak by używanie :google: za trudne było: http://www.unitedfreeworld.com/ http://www.flightgear.org/Downloads/aircraft-2.0.0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.