Air Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wrzucam całą masę zdjęć najwyżej mnie zlinczujecie. Sycące zdjęcia Obrazek Obrazek Powiedzcie mi... jak to jest... setki godzin i złotych włożonych w budowę takiej makiety i... cały efekt zrąbany przez zamontowanie takich malutkich kółeczek (do tego bez owiewek) i bezczelnego Ariala zamiast wiernemu oryginałowi kroju czcionek w oznakowaniu modelu... O nieprawidłowym symbolu aeroklubu już nie mówiąc... Niby takie drobiazgi, a zepsuły całą makietę. Pierwszy RWD-5bis - wygląda za to świetnie, ale tu też błąd aż oczy łzawią - symbol aeroklubu powinien być żółty na niebieskim tle o ile dobrze pamiętam, a amortyzatory - czarne... Dihedral na skrzydłach jak mniemam wynika z walorów praktycznych i tego się nie będę czepiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja również dołączam się do dziesiątek podziękowań dla Piotrka P. i jego pomocników za zorganizowanie X Zlotu w Wilczych Laskach. Najlepsza impreza modelarska jaką znam. Kilka fotek ode mnie: (kliknijąc na zdjęcie, powiększa sie do orginalnych rozmiarów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 piknik sie udał cos tam posmigalem heli nawet wyregulowalem i obltalaem hirobo kolegi Piotrka ( niestety niepamietam nazwiska) poznalem Henia prezesa i Kolo , Konrada i kilka innych osob bylo ok;) za rok bede z wicherkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ja również dołączam się do podziękowań dla Piotrka piknik był super :jupi: było dużo modeli ludzie fantastyczni było na co popatrzeć choć w niedziele pogoda miała kaprysy i troszkę deszczu dała ale warto było być ja osobiście nie latałem na pikniku dla bezpieczeństwa ale bardzo miło spędziliśmy z synem sobotę i niedzielę :rotfl: od siebie też wrzucę parę fotek a teraz najnowszy model z grupy modeli latających tak zwanymi " świetlikami " ;D niestety ten model nie dostał zgody na przelot nad piknikiem dostał tylko zgodę na kołowanie po pasie startowym ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dołączam się do podziękowań dla Piotrka P. i jego pomocników za zorganizowanie kolejnego, jeszcze fajniejszego Zlotu w Wilczych Laskach. Dorzucam filmik z całkiem dużym modelem, który przeleciał nam nad głowami. [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dorzucam filmik z całkiem dużym modelem, który latał nam nad głowami. Fajny filmik, polska fantazja ułańska nie zna granic :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Wszyscy mieli zawsze coś do załatwienia w sekretariacie. Hm.. ciekawe dla czego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No.. Moim zdaniem to sekretarki byly glowna atrakcja tej imprezy ale to nie fair bo ona ma moj numer a ja jej nie xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dopiero na fotach wypatrzyłem powód rozbicia RWD - zaczepił o "pastucha" szkoda modelu . Robraf żyj nadzieją .....ale uważaj Kolo tez czyta forum hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 hahah wiem wiem ale to tak tylko cieszyłem oko;p w Bolesławcu czekaly tez tylko brunetka i ruda wiecej szczegolow nie zdradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Robert myślałem że nie dotarłeś. Nie pokazałeś się i nie przywitałeś. Czyżbyś obraził się za te zielone ucho ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dotarlem latalem z panem.. pytalem o handymana ja to ten w koszulce shelby p.s latalem mala zolta extra I heli 500 z lopatami bialymi pro 3D z pomaranczowo zielna kabinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dotarlem latalem z panem.. Lytalem o handymana ja to ten w koszulce shelby p.s latalem mala zolta extra I heli 500 z lopatami bialymi pro 3D I pomaranczowo zielna kabinka robraf popraw błędy bo wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 to przez swype w telefonie [/i] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 P to rzez swype w telefonie A jaki to język :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Mój mały dodatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Krzysiu nie bardzo rozumiem dlaczego na pierwszym zdjęciu gość na drugim planie jest taki trochę zamazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Bo ten gość jest mniej ważny w tym momencie nie załapał się w głębie ostrości, co ciekawe bardzo się kręcił przy istotach złapanych w ostrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Krzysiu nie bardzo rozumiem dlaczego na pierwszym zdjęciu gość na drugim planie jest taki trochę zamazany ...bo Krzysiek jest hetero?... Henio, bez urazy, ale, mimo całej sympatii do Ciebie, ta pani zdecydowanie bardziej mi się podoba, wybacz szczerość :wink: To samo na zdjęciu drugim; córka ładniejsza od ojca A, tak przy okazji; poznałem kilka osób, a chciałem poznać więcej... Nieśmiałość jakaś taka w narodzie... Napisałem na wstążce swój nick i imię, żebym był rozpoznawalny, powiesiłem na antenie samochodu, póżniej przykleiłem na tylnej szybie, ale chyba mnie nie lubią :cry: Na imprezie człek percepcję ma troszkę przytłumioną i nie zawsze skojarzy awatar z tym facetem, który właśnie tuż obok przechodzi :oops: Koniecznie trzeba znależć rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jestem za a nawet przeciw, powinniśmy zrobić sobie jakieś identyfikatory z imieniem i nickiem forumowym to ułatwiłoby nam życie i nikt nie zwracałby się per pan tylko kolego,bo nikt nie jest w stanie zapamiętać X imion. Co wy na to :idea: :?: :?: :?: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.