krzys-92 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 witam serdecznie wszystkich modelarzy chciałbym się zapytać bo jestem młodym modelarzem i miałem jeden model elektryczny i chciałbym zrobić samolot Wicherek 10 z silnikiem cox 049 z kamera http://rc-cam.pl/viewtopic.php?t=1222&postdays=0&postorder=asc&start=0 proszę zobaczyć jaka kamera by pasował aby ten silniczek dał rade proszę o rade i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ze spalinówką będziesz miał słaby obraz, lepiej zrób elektryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fun Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witaj Też jestem z łodzi,wicherków w swoim życiu trochę zrobiłem i jeszcze na pewno zrobię.Odpuść wicherka 10 i buduj 15 większe możliwości ,uniesie więcej no i wyżej można polatać.Tak jak kolega proponuję napęd elektryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Swego czasu zamontowałem kamerę na "spaliniaku' i filmu nie dało się oglądać tak wszystko drżało.A jak Wicherek mały to tylko elektryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Odpuść kamerę !!! Będzie gites. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys-92 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 aha a to jaki by sie model nadał do kamery czy moze byc taki Easy Star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ten się nada :wink: Jak koledzy wyżej mówią zrób Wicherka 15 no i nie spalinówkę tylko elektryka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.