maciej. Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No i jak z modelem, bo coś długo się nie odzywasz? Bardzo chętnie zobaczyłbym efekt końcowy :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdg95 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No i ja też czekam Jeśli się nie mylę, to 8 sierpnia juz minął :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam jak sami wiecie szkoła pochłania wiele czasu przez co zaniedbuje moje tematy za co bardzo przepraszam sam bardzo chce w końcu zobaczyć efekt końcowy także nie długo temat będzie kontynuowany Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jakieś postępy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 niestety dowiedziałem się, że modelarnia została zlikwidowana. Będę musiał sobie jakoś poradzić, ale mam was do pomocy więc damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.