Way Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam wszystkich :faja: Otóż, wczoraj zostałem szczęśliwymn ojcem :jupi: :jupi: Igor przyszedł na świat o godzinie 17.25. Waży 3210 gram, pojemność ( czyt długość ) 53 cm. Mały był w położeniu pośladkowym więc poród prawie 15 godzin trwał. Ale wszystko odbyło się bez problemów ( nie zemdlałem :devil: :devil: :devil: :jupi: ). Żona zdrowa i szczęśliwa ( już chce do domu :crazy: ) :jupi: ;D :rotfl: :jupi: :jupi: :faja: :mrgreen: :jupi: :jupi: ;D :jupi: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 No ! Pięknie ! Najszczersze gratulacje dla tatusia jak i mamusi ! Niech maleństwo rozwija skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Brawo Maćku!!! Moje gratulacje i kłaniaj się nisko ode mnie Mamusi tego Pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 No to GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Gratulacje ładna sztuka ja takowy popełniłem 7 lat temu i strasznie sie rwie do modelarstwa tylko najpierw musi sie nauczyć latać tata :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Gratuluje. Tylko jak bedziesz go ubierał to nie naciągaj mu ubranek ciepłym żelazkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 to nie naciągaj mu ubranek ciepłym żelazkiem w zupełności wystarczy opalarka;) a tak na poważnie to gratulacje;) Oj skończy sie czas na modelarstwo:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 GRATULACJE !! Ja sie urodzilem o 17:20 tez 23 lipca, tyle ze 1984 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Gratulacje!!! Był sobie modelarz :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Gratulacje!!!!!! Mam 20 dniowa córeczke i wystarczajaca ilosc czasu na modelarstwo... wiec prosze nie straszyc szczesliwego tatusia Wielkie gratulacje dla mamusi tego slicznego szkraba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Dzięki dzięki Uśmiałem się troszkę Dzisiaj ze szpitala wychodzą i rodzinka w komplecie będzie A mały ciągnie cyca jak silnik benzynowy, az chlupocze. Za to jak beknie ino sama radocha :jupi: Z czasem na modelarstwo nie będzie żle koledzy Dzięki za słowa otuchy Heeeeh :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :devil: :devil: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Dzięki dzięki Uśmiałem się troszkę Dzisiaj ze szpitala wychodzą i rodzinka w komplecie będzie A mały ciągnie cyca jak silnik benzynowy, az chlupocze. Za to jak beknie ino sama radocha :jupi: Poczekaj na spaliny ... to dopiero będzie ... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Moje gratulacje!!! Witaj w gronie szczesliwcow Moja w niedziele konczy 3 miesiace. Gratulacje dla dzielnej Malzonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Woń spalin miałem okazję poczuć! Trzymam syna na rękach, powiercił się, BEKNĄŁ konretnie i po chwili pierdzik. Normalnie jak 2 takt :devil: Normalnie bosko :mrgreen: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Przyjmij najszczersze gratulacje Wiesz Alenik jak to mówią... Małe dzieci- mały problem... hehe. Wiem co mówię, bo przecież sam duży nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Woń spalin miałem okazję poczuć! Trzymam syna na rękach, powiercił się, BEKNĄŁ konretnie i po chwili pierdzik. Normalnie jak 2 takt :devil: Normalnie bosko :mrgreen: :jupi: Moje GRATULACJE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 http://picasaweb.google.pl/Igor.Skonieczny 8) 8) 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :rotfl: :rotfl: :rotfl: P.S. Autor jest troszke :crazy: :crazy: :crazy: Gdyż nie może się nacieszyć synem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 no no no gratulacje dla tego "troszke :crazy: autora " i jego malzonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Gratulacje...mam nadzieje że wyrośnie na porządnego i żadnego wiedzy modelarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 A mój drugi model wczoraj rok skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.