piotr jet Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam Wklejam zdjęcia z postępów prac. Prace przy kadłubie ruszyły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zainteresowanych zapraszam do zadawania pytań. Nawiązując do Iskry Tomka Widząc ilość problemów do rozwiązania przy mojej to Tomka ma problemów do kwadratu. Dziób mojej (2 połówki) ,ramka kabiny(2 połówki)kadłub (6 elementów) i jeszcze 2 foremki na wloty powietrza. Nie chcę obrazić robiących szybowce, ale to nie jest kijanka z nasadami skrzydeł i statecznikiem pionowym. pozdrawiam Piotrek Witam prace wciąż się toczą zdjęć nie wklejam aby rozpalić Waszą ciekawość. Po rozmowach z konstruktorem ,powinienem mieć egzemplarze:001 i 002 już albo dopiero w worku Św.Mikołaja. Zdjęcie na 100%wkleję pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witce Prace nad Iskrą są wielotorowe wklejam zdjęcia efektów prac nad przednią golenią . Jest to dzieło mojego szanownego Kolegi Wojtka.Podwozie będzie ABSOLUTNIE skalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dalszy ciąg prac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam!! WSZYSTKIE FOREMNIKI GOTOWE. Pora na pierwsze zestawy. Zdjęcia wkrótce! pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyko Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Proszę o No 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witaj Robert OK!! .ale dopiero MO3 pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyko Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 :-) numer nie ma dla mnie znaczenia, jakie plany masz z podwoziem, bedzie też ? Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 :-) numer nie ma dla mnie znaczenia, jakie plany masz z podwoziem, bedzie też ? Pzdr! Witaj Robert Podwozie to działka(i konik Wojtka),w miarę postępów będą wklejane zdjęcia. a plany są następujące: -laminaty +płaty stateczniki styro w balsie -laminaty+płaty laminat z przekładką -laminaty +płaty laminat z przekładką +podwozie skalowe -laminaty +płaty laminat z przekładką +podwozie skalowe(MODEL ZŁOŻONY) -ARF (to co wyżej)turbina z JETPOL-u z serwami wg. życzenia(NIE MALOWANY) -ARF jak wyżej malowany pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a ceny? Witaj Trochę na to za wcześnie, Odpowiem inaczej: materiały i technologia najlepsza , ceny na rozsądnym poziomie Jetowcy i latający na EDF-ach, DF-ach znają ceny podobnych modeli.(rozmiary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam Podsyłam 2 zdjęcia foremnik kompletny i podwozie przednie projekt kinematyki i sterowanie kółka PICT0409.MOV PICT0410.MOV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam komplet foremników już jest. Prototyp już się robi!. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu przez pw lub e-mail. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez piotr jet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A jak postępy z wersją 1:10? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam komplet foremników już jest. Prototyp już się robi!. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu przez pw lub e-mail. Witam! WRESZCIE JEST!!!!! Pierwsza odbitka na prototyp Jeszcze trochę pracy przy prototypie oblot i zestawy. podsyłam aktualne dzisiejsze zdjęcia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Niesamowity !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Już się piszę na zestaw! Super robota!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_K Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Piotrek, Wielkie, bardzo wielkie gratulacje. Dopiąłeś swego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Piotrek, Wielkie, bardzo wielkie gratulacje. Dopiąłeś swego. Witam Cię Tomku! Tomku po prostu MUSIAŁEM! Widziałem Twoje nowe "dziecko" 10 kilowe bardzo interesujące. Jak wpadnę na urlop do Polski postaram się do Ciebie podjechać,"zabiorę" Lucjanowi zabawkę (składa prototyp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam Cię Tomku! Tomku po prostu MUSIAŁEM! Widziałem Twoje nowe "dziecko" 10 kilowe bardzo interesujące. Jak wpadnę na urlop do Polski postaram się do Ciebie podjechać,"zabiorę" Lucjanowi zabawkę (składa prototyp). Witam Zainteresowanych! Podsyłam zdjęcia z drobnych postępów prac. Dzięki CI o WIELKI LUCJANIE!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam Zainteresowanych! Podsyłam zdjęcia z drobnych postępów prac. Dzięki CI o WIELKI LUCJANIE!!!!!!! 23.10.2014 I Dalej się dzieje!!!!!!!!!! A ja zmykam z powrotem do Niemiec "trza" troszkę popracować. pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi