Piotrek9932 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jak w temacie, bardzo fajny filmik, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Bardzo ładne, zwłaszcza w HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Pewnie, że ładne Zauważyliscie w 2'36" pilotuje Mirage'a z tylnej kabiny bez osłony i hełmu - kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Pewnie, że ładne Zauważyliscie w 2'36" pilotuje Mirage'a z tylnej kabiny bez osłony i hełmu - kozak Pewnie wywijali za bardzo fikołki i się zgubiła po drodze :rotfl: Zauważyliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mega! coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Zauważyłem. Filmik przepiękny, musiałem obejrzeć dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 witam tutaj coś podobnego... rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Podobnego, bo z udziałem tych samych maszyn, w tej samej scenerii i pewnie z tej samej sesji zdjęciowej. Kilka ujęć się też powtórzyło i może właśnie dlatego Kol. Osa zgłosił ten post do moderacji? Intencji zgłaszającego nie zrozumiałem, ale widocznie tak już na starość mam. Za to jaki super dowód ,ten i poprzedni filmik, stanowi dla wyznawców teorii o "chemitrials"... :wink: Ile tej trucizny do atmosfery napuszczali... Raz na "grubo", raz na "cienko" z końcówek skrzydeł. No coś okropnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 To są fragmentu filmu SkyFighters. Kiedyś oglądałem go prawie że w kółko Fabuła filmu nie była jakaś zaskakująco ciekawa, ale zdjęcia zrobione mistrzowsko !! Muzykę do filmu nagrywali Chris Corner z Placebo -> polecam !! Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 również miło się ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.