Piotrek9932 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Jak w temacie, bardzo fajny filmik, polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekRG Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Bardzo ładne, zwłaszcza w HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
krankor Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Pewnie, że ładne Zauważyliscie w 2'36" pilotuje Mirage'a z tylnej kabiny bez osłony i hełmu - kozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekRG Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Pewnie, że ładne Zauważyliscie w 2'36" pilotuje Mirage'a z tylnej kabiny bez osłony i hełmu - kozak Pewnie wywijali za bardzo fikołki i się zgubiła po drodze :rotfl: Zauważyliśmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszkin Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Mega! coś pięknego Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiulioN Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Zauważyłem. Filmik przepiękny, musiałem obejrzeć dwa razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalgruszka Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 witam tutaj coś podobnego... rafal Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Podobnego, bo z udziałem tych samych maszyn, w tej samej scenerii i pewnie z tej samej sesji zdjęciowej. Kilka ujęć się też powtórzyło i może właśnie dlatego Kol. Osa zgłosił ten post do moderacji? Intencji zgłaszającego nie zrozumiałem, ale widocznie tak już na starość mam. Za to jaki super dowód ,ten i poprzedni filmik, stanowi dla wyznawców teorii o "chemitrials"... :wink: Ile tej trucizny do atmosfery napuszczali... Raz na "grubo", raz na "cienko" z końcówek skrzydeł. No coś okropnego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 To są fragmentu filmu SkyFighters. Kiedyś oglądałem go prawie że w kółko Fabuła filmu nie była jakaś zaskakująco ciekawa, ale zdjęcia zrobione mistrzowsko !! Muzykę do filmu nagrywali Chris Corner z Placebo -> polecam !! Pozdrawiam !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszkin Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 również miło się ogląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.