Shock Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Koledzy pomóżcie .Trochę poczytałem ale .. Oprócz modelarstwa interesuję się tematyką motoryzacyjną i na przełomie maja wybieram się na zlot samochodowy.Zwykle zabieram model by polatać przy okazji na lotnisku i tu wpadłem na pomysł/zostałem poproszony aby nakręcić zmagania 1/4 mili ,KJS-u z lotu... Mimo że latam kilka lat nigdy nie miałem do czynienia z kamerowaniem (może poza próbą z kamerką Turnigy-porażka z tym załączaniem) I tu prośba do Was o doradzenie czym ten zlot nagrać? Sprawa ma być jednorazowa więc sprzęt ma być typu -krajem nieba,krajem piekła tzn max do 200 zl... Wypatrzyłem takie coś ( po zerknięciu w dział) http://www.rc-team.pl/kamera-flycamone-p-16178.html Teoretycznie skłoniła mnie możliwość załączania /wył. z aparatury Nada się czy nie ?? Chodzi głównie o w miarę poprawny obraz ,gdyż ujęcia z lotu mają być "wkomponowane" w profi film kręcony przez kamerzystę... Model da radę-mocny elektryk 1,5 m Yak 55 :wink: Doradżcie coś pliz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy1989 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Chyba lepszym rozwiązaniem będzie zamontować aparat z możliwością nagrywania hd. Za +/- 200 już można dostać na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkk Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Zależy na jakiej jakości nagrania Ci zależy - sprawdź sobie na Youtube i Vimeo jest wiele nagrań z tej kamery - mnie osobiście jakość nagrań z tej kamery zniechęciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ja mam coś takiego http://www.skapiec.pl/site/cat/18/comp/565712?gclid=CLaQyffqracCFcoifAodJTpOCA jestem bardzo zadowolony bo mam zapis i przekaz na ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Zależy na jakiej jakości nagrania Ci zależy - sprawdź sobie na Youtube i Vimeo jest wiele nagrań z tej kamery - mnie osobiście jakość nagrań z tej kamery zniechęciła.Właśnie zdania są podzielone co do jakości nagrań tą kamerą co pokazałem..Lechu,fajna ale cena,cena...jakby gdzieś dorwać używkę trochę taniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Cena to rzecz zrozumiała, ale jakość nagrań - bezcenna. FCO sobie podaruj miałem dwa dni, i sprzedałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.