Dj. Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, ciekawa konstrukcja, dolny płat a'la corsair, górny...? W sumie model pięknie sie prezentuje, w locie również. Film pokazuje tylko oblot, "zapoznanie" sie z modelem - bez szalenstw. Co do parametrów to napewno wypowie sie właściciel: http://www.youtube.com/watch?v=OA_Tk36h_Vk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 ladny, gdzie to nabyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Piękne brzydlątko Jak by skrzyżował ultimate z corsairem i czymś jeszcze :] Napisz coś więcej o tym modelu ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Jak by skrzyżował ultimate z corsairem i czymś jeszcze.. i z mustangiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 witam, model kupiłem w wyprzedaży w firmie rc-ikar.pl jako niekompletny za 350 zł.Brakowalo owiewek,kadłub był uszkodzony w 2 miejscach ,alo klej i mata szklana czyni cuda . Rozpiętość 1260 mm,dł 1220 mm , zastosowałem silnik ASP 13 cm2 4 suw .Waga z osprzętem wyszła 2830 gram . Jak na filmiku zachowuje sie całkiem nieżle , troche musiałem ztrymować kieruneki wysokość .Sądziłem że małe lotki w skrzydłach nie dadzą rady ale prowadzenie jak po sznurku. Polecam ,chyba jeszcze maja na wyprzedaży .Jakosciowo całkiem fajny-na 4+ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.