Dj. Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Witam, ciekawa konstrukcja, dolny płat a'la corsair, górny...? W sumie model pięknie sie prezentuje, w locie również. Film pokazuje tylko oblot, "zapoznanie" sie z modelem - bez szalenstw. Co do parametrów to napewno wypowie sie właściciel: http://www.youtube.com/watch?v=OA_Tk36h_Vk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MironRC Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 ladny, gdzie to nabyłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekRG Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Piękne brzydlątko Jak by skrzyżował ultimate z corsairem i czymś jeszcze :] Napisz coś więcej o tym modelu ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Jak by skrzyżował ultimate z corsairem i czymś jeszcze.. i z mustangiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bostyl Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 witam, model kupiłem w wyprzedaży w firmie rc-ikar.pl jako niekompletny za 350 zł.Brakowalo owiewek,kadłub był uszkodzony w 2 miejscach ,alo klej i mata szklana czyni cuda . Rozpiętość 1260 mm,dł 1220 mm , zastosowałem silnik ASP 13 cm2 4 suw .Waga z osprzętem wyszła 2830 gram . Jak na filmiku zachowuje sie całkiem nieżle , troche musiałem ztrymować kieruneki wysokość .Sądziłem że małe lotki w skrzydłach nie dadzą rady ale prowadzenie jak po sznurku. Polecam ,chyba jeszcze maja na wyprzedaży .Jakosciowo całkiem fajny-na 4+ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.