pichorek258 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 witam poszukuje gotowych schematów modeli do składania , chodzi mi o to jak to zrobic od początku do konca wraz z wycinaniem czesci. Z góry dziękuje;D
Motylasty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Od 13 maja 2009 byłeś na forum ( zalogowany ) 6 razy - łączny czas 24 minuty W tym 3 posty. Q...... człowieku czy Ty potrafisz czytać ? A może kolejne dziecko NEO ? Ręce człowiekowi opadają - dosłownie.
instruktor Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Tomek(Motylasty) nie rób takiej miny .bo ja też bym chciał schemat samolotu, to bym se zbudował, ale nikt takiego schematu mi nie przysłał. :wink: nienormalni jacyś czy co
karlem Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 ...i sam, psiakość, musiałeś się nauczyć, zgroza... :shock: Współczuję...
madrian Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 witam poszukuje gotowych schematów modeli do składania , chodzi mi o to jak to zrobic od początku do konca wraz z wycinaniem czesci. Z góry dziękuje;D 1: Uzupełnił profil zgodnie z regulaminem. Te kilka lat to chyba dość czasu, żeby go przeczytać? 2: Chodzi ci o plany. 3: Idź do okulisty. Wada wzroku uniemożliwiająca dojrzenie całego działu forum, na stronie głównej, zatytułowanego "PLANY" - wielkimi i tłustymi literami, to poważna sprawa. Warto się skonsultować ze specjalistą. 4: Dział "Od czego zacząć" niestety nie jest dla specjalistów. Jak go trochę poczytasz, to zapewne dowiesz się wielu bardzo ciekawych i przydatnych rzeczy. 5: Relacje z budowy - ludzie piszą je po to, żeby ich następcy wiedzieli jak zrobili to, co zrobili. Niektórzy zboczeńcy tutaj, nawet robią... uwaga: Zdjęcia! :shock: Nie sądzisz, że obejrzenie paru takich relacji pozwoliłoby ci zrozumieć, jak się buduje model? 6: Jeżeli nie masz cierpliwości to rozbijasz świnkę, idziesz do sklepu, pytasz pana za ladą (lub panią) o "Zestaw RTF dla początkującego" i dostajesz piękny, gotowy i złożony model. Masz tylko przeczytać instrukcję, i zgodnie z nią uruchomić model. Kolejność odwrotna raczej nie jest wskazana. :wink: 7: Niestety nie jesteś całkowitym nowicjuszem. Miałeś mnóstwo czasu zapoznać się z forum i je poczytać. Nie zrobiłeś tego, zatem nie okazałeś szacunku innym modelarzom i wiedzy jaką zawarli na stronach forum. Zamiast tego wyskakujesz z roszczeniową prośbą, żeby ci wszystko podać na talerzu. Jak to mawiał Jasio: Sorry Winnetou...
Motylasty Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Madrian - normalnie ja Twoją kandydaturę na "santosubito" zgłaszam i wnioskuję do admina o takowy podpis u Ciebie. Podziwiam Cię, że jeszcze masz cierpliwość. Pełen szacunek i pokłony, bo ja już momentami wymiękam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.