pichorek258 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 witam poszukuje gotowych schematów modeli do składania , chodzi mi o to jak to zrobic od początku do konca wraz z wycinaniem czesci. Z góry dziękuje;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motylasty Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Od 13 maja 2009 byłeś na forum ( zalogowany ) 6 razy - łączny czas 24 minuty W tym 3 posty. Q...... człowieku czy Ty potrafisz czytać ? A może kolejne dziecko NEO ? Ręce człowiekowi opadają - dosłownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Ręce człowiekowi opadają - dosłownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Tomek(Motylasty) nie rób takiej miny .bo ja też bym chciał schemat samolotu, to bym se zbudował, ale nikt takiego schematu mi nie przysłał. :wink: nienormalni jacyś czy co Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 ...i sam, psiakość, musiałeś się nauczyć, zgroza... :shock: Współczuję... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 witam poszukuje gotowych schematów modeli do składania , chodzi mi o to jak to zrobic od początku do konca wraz z wycinaniem czesci. Z góry dziękuje;D 1: Uzupełnił profil zgodnie z regulaminem. Te kilka lat to chyba dość czasu, żeby go przeczytać? 2: Chodzi ci o plany. 3: Idź do okulisty. Wada wzroku uniemożliwiająca dojrzenie całego działu forum, na stronie głównej, zatytułowanego "PLANY" - wielkimi i tłustymi literami, to poważna sprawa. Warto się skonsultować ze specjalistą. 4: Dział "Od czego zacząć" niestety nie jest dla specjalistów. Jak go trochę poczytasz, to zapewne dowiesz się wielu bardzo ciekawych i przydatnych rzeczy. 5: Relacje z budowy - ludzie piszą je po to, żeby ich następcy wiedzieli jak zrobili to, co zrobili. Niektórzy zboczeńcy tutaj, nawet robią... uwaga: Zdjęcia! :shock: Nie sądzisz, że obejrzenie paru takich relacji pozwoliłoby ci zrozumieć, jak się buduje model? 6: Jeżeli nie masz cierpliwości to rozbijasz świnkę, idziesz do sklepu, pytasz pana za ladą (lub panią) o "Zestaw RTF dla początkującego" i dostajesz piękny, gotowy i złożony model. Masz tylko przeczytać instrukcję, i zgodnie z nią uruchomić model. Kolejność odwrotna raczej nie jest wskazana. :wink: 7: Niestety nie jesteś całkowitym nowicjuszem. Miałeś mnóstwo czasu zapoznać się z forum i je poczytać. Nie zrobiłeś tego, zatem nie okazałeś szacunku innym modelarzom i wiedzy jaką zawarli na stronach forum. Zamiast tego wyskakujesz z roszczeniową prośbą, żeby ci wszystko podać na talerzu. Jak to mawiał Jasio: Sorry Winnetou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motylasty Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Madrian - normalnie ja Twoją kandydaturę na "santosubito" zgłaszam i wnioskuję do admina o takowy podpis u Ciebie. Podziwiam Cię, że jeszcze masz cierpliwość. Pełen szacunek i pokłony, bo ja już momentami wymiękam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.