ECO400 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 akurat ja i Robert nie mieliśmy wpływu na malowanie modeli przez producenta :mrgreen: panowie, ważne że wygląda jak model z WW2 i jest normalnie pomalowany a nie na sino koperkowy róż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ECO400, dokladnie pacek, tak sie potocznie mowi ;p wiem ze mam czarny:D ale to taka nazwa potoczna ze tak napisze; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 ważne że wygląda jak model z WW2 i jest normalnie pomalowany a nie na sino koperkowy róż - o to właśnie chodzi :-) Mnie najbardziej irytuja "białaski" ..... nikt przecież nie latał w czasie wojny samolotem w "kolorze epp" a modele wwII mają wyglądać jak oryginały z tego okresu. Wg tej zasady to oryginalne malowanie P-40 jest bardzo wojskowe (czytaj: atrakcyjne) i nikt nie powinien go kwestionować. Czy plamka kamuflażu jest większa czy mniejsza albo odcień dobranej farby jest nieco inny to szczegóły które w ESA moim zdaniem nie mają znaczenia...... niestety, nie będzie sposobności, żeby skreślić zawodnika z listy :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 ...... niestety, nie będzie sposobności, żeby skreślić zawodnika z listy :lol2: Zawsze masz możliwość skreślenia poprzez "zestrzelenie" :devil: ( oczywiście "przypadkowe" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 "przypadkowe" ;p ciekawe kto będzie latal na kolizyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Robraf, mam malowanie dla twojego p40 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Mnie najbardziej irytuja "białaski" ..... nikt przecież nie latał w czasie wojny samolotem w "kolorze epp"A radzieckie myśliwce malowane wapnem ,białe w kolorze EPP + tylko gwiazdy no i czasem(!) napis w stylu "Bij Germańca"Jak zamalowali wapnem to nawet lini podziału blach nie było widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 masz rację ..... mam właśnie takiego białego IŁ-a :-) http://www.pfmrc.eu/viewtopic.php?t=32911&postdays=0&postorder=asc&start=15 Tyle że czerwone gwiazdy, błękitny spód i malowanie kabiny oraz drobne przetarcia białą farbą troszkę go od czystego epp wyróżniają. Model ESA musi mieć duszę a takie "białaski" niestety jej nie mają. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 no ja niestety nie znalazłem malowania do swojej p40 :? ale chyba mnie nie wygonicie, cooo :?: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 .......to jednak będzie o jednego mniej ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 cos sie wymysli Dawid ;] na wejscie -50 pkt ;D: D dla Ciebie i + 3 cięcia dla mnie i sprawa zalatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ty, tyy czapke byś sobie zmienił bo z deczka nieaktualną masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ja żyje duchem Świąt a czapa niedlugo przyjdzie Compton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.