alibabebe Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 lecial ktos do tylu? jak to gosc zrobil to ja nie wiem :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 jak to gosc zrobil to ja nie wiemO tak to zrobił http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Tak jak pisze Paweł, śmigło o zmiennym skoku, nawet ujemnym. Przez to umożliwia latanie w 4D przy tak lekkim modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Wychylenie lotek to ma konkretne :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.