tede1408 Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Poszukuję odbiornika (najlepiej micro) do mojej aparatury RadioLink T4EU. I teraz proszę o wyjaśnienie, czy potrzebuję odbiornika firmy radiolink czy aparatura pracuje z dowolnym odbiornikiem cyfrowym na 2.4 GHz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2 Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Tak. Tylko RadioLink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tede1408 Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 czyli tylko te? http://images.sklepy24.pl/1210387093_?width_max=310&height_max=310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrumdzik Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Nie chcę mnożyć postów, więc może ktoś pomoże i powie gdzie jest + na złączu 7/B ? Mam pakiet baterii ze złączem tylko z dwoma gniazdami. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 pośrodku, jak w każdym, od góry pewnie S a od dołu minus, PS zresztą zobacz co mówi woojek GoOgle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyś63 Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 A tak przy okazji jak przedłużyć antenę w tym odbiorniku Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Sz Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 A tak przy okazji jak przedłużyć antenę w tym odbiornikuAntena musi być odpowiednio dobrana i ta którą masz taka jest, nie ma co kombinować z jej zamienianiem.Poczytaj to http://www.forum.rcp...hp?thread_id=22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyś63 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Witam Mam problem z uruchomieniem aparatury Radiolink T4EU. Po podłączeniu do instalacji elektryka słyszę tylko pi,pi,pi,pi..... Po zamontowaniu do innego modelu nie ma (sprawna instalacja) żadnego odgłosu. Świeci się tylko czerwona kontrolka wewnątrz odbiornika. Myślę, ze mam dwa problemy. Oprócz problemów z aparatura mam chyba problem, w pierwszym przypadku ,z ryglem silnika lub samym silnikiem , ponieważ po zamontowaniu dobrej aparatury tez jest pi,pi,pi........... PROSZE O POMOC Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Sz Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 A zmieniłeś rewers na 3 kanale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyś63 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Zmieniłem ( trzeci od lewej z oznaczeniem THR do góry) brak efektów. Dodam, ze silnik drga tak jakby chciał ruszyć , a nie może. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.