kefir Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jakoś mnie tak naszło na reaktywacje Mordeczki no i rano w niedziele na szypkiego skleiłem nawet nie pomalowałem i sru poleciał nawet verid nas odwiedził [vimeo]http://vimeo.com/21258181[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 zazdroszczę Panu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tego całego sprzętu...i widoków z FPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Masz 15 lat więc jeszcze wszystko przed tobą Dasz rade ja mam już 40ke i dopiero 2 lata zabawy w modelarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPiotr Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 hehe Widoki fajne, ale unik dobry Idzie sobie człowiek po polu a tu nagle go jakieś ustrojstwo atakuje z powietrza Gdzieś kiedyś ktoś przytoczył opis aukcji a Allegro "że gapy mogą dostać po ziobrach szpiczastym kołpakiem" czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Live out z GoPro HD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Live out z GoPro HD?Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Kurczę, jakoś nie widać specjalnych opóźnień :crazy: , czy mi się tylko zdaje? P.S. Fajne masz tam widoki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundak Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 No filmik bardzo dobry podobało mi się przelot kolo auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.