jarek996 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie wiedzialem poczatkowo gdzie wrzucic , ale bardziej pasuje mi to pod HELI... Temat aktualny bo smigaja teraz codziennie nad Libia . http://www.espritmodel.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=13944 Filmik na dole stronki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 $1400? Huh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 1400 za tą płaską wersje, za tą makietową 1700 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 przeciez to są 2 glowcie zywcem wziete z helikoptera rc np klasy 450 moge sie zalozyc ze gdyby tak robic samemu to wyszloby duuuuuuzo mniej mialem juz taka koncepcje budowy takiego czegos , bo ktos mnie sie pytal jak taki model zbudowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 model można zamówić w sklepie Skorpion w Lublinie. Ponoć mają już umowę z producentem. Rozmawiałem na temat tego modelu z właścicielem i dowiedziałem się, że największy składnik kosztu to komputer sterujący wirnikami i żyroskopami, z softem bodajże lokheeda (?- nie jestem pewien czy nie innego producenta) , który to jest zmodyfikowany przez producenta do potrzeb modelarskich. Soft zawiera 3 wersje oprogramowania , wybór których jest uzależniony od nabywanych stopniowo umiejętności sterowania modelem. Wersja dla początkujących pozwala na podstawowe manewry, wersja dla zaawansowanych na pełną akrobację, ale z tego co znalazłem na filmikach w necie, jeszcze żaden pilot tego modelu nie pozwalał sobie na program acro. Ale trochę tego już lata, w polandii chyba nie ma jeszcze ani jednego, a chętnie bym obejrzał a akcji. Pozdrawiam Pietka :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.