jarek996 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Nie wiedzialem poczatkowo gdzie wrzucic , ale bardziej pasuje mi to pod HELI... Temat aktualny bo smigaja teraz codziennie nad Libia . http://www.espritmodel.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=13944 Filmik na dole stronki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_SGM Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 $1400? Huh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 1400 za tą płaską wersje, za tą makietową 1700 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 przeciez to są 2 glowcie zywcem wziete z helikoptera rc np klasy 450 moge sie zalozyc ze gdyby tak robic samemu to wyszloby duuuuuuzo mniej mialem juz taka koncepcje budowy takiego czegos , bo ktos mnie sie pytal jak taki model zbudowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietka Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 model można zamówić w sklepie Skorpion w Lublinie. Ponoć mają już umowę z producentem. Rozmawiałem na temat tego modelu z właścicielem i dowiedziałem się, że największy składnik kosztu to komputer sterujący wirnikami i żyroskopami, z softem bodajże lokheeda (?- nie jestem pewien czy nie innego producenta) , który to jest zmodyfikowany przez producenta do potrzeb modelarskich. Soft zawiera 3 wersje oprogramowania , wybór których jest uzależniony od nabywanych stopniowo umiejętności sterowania modelem. Wersja dla początkujących pozwala na podstawowe manewry, wersja dla zaawansowanych na pełną akrobację, ale z tego co znalazłem na filmikach w necie, jeszcze żaden pilot tego modelu nie pozwalał sobie na program acro. Ale trochę tego już lata, w polandii chyba nie ma jeszcze ani jednego, a chętnie bym obejrzał a akcji. Pozdrawiam Pietka :jupi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.