RcParts.com.pl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pragnę zaprosić wszystkich pasjonatów modelarstwa zdalnie sterowanego do nowo otwartego sklepu internetowego który jest dostępny pod adresem WWW.RCPARTS.COM.PL Oferujemy szeroki wybór asortymentu w bardzo konkurencyjnych cenach, częste aktualizacje asortymentu o nowe pozycje i bardzo miłą obsługę. Posiadamy bardzo rozbudowany i przyjazny dla klienta serwis www. Akceptujemy płatności on-line poprzez serwis platnosci.pl dzięki któremu opłacisz zamówienie w kilka sekund, wystarczy że posiadasz konto w obsługiwanym banku. Pełna lista banków dostępna jest pod tym adresem (klik). Za zakupy zapłacisz równie łatwo co w serwisie Allegro.pl. Na dzień dzisiejszy w asortymencie posiadamy wszystkie liczące się w Polsce marki, pełną listę znajdziesz na stronie sklepu i na facebooku. Ciągle się rozwijamy i jesteśmy otwarci na opinie klientów a nawet wręcz jej potrzebujemy by zaspokoić wasze potrzeby. My wiemy że u nas w kraju modelarstwo RC to nie jest tania zabawa! Na początku planujemy kilka akcji reklamowych w których będzie można zgarnąć rabaty na zakupy, bony do wykorzystania w sklepie oraz co najważniejsze ciekawe i cenne nagrody rzeczowe. Dla wszystkich osób które zarejestrują się do 10.04 rabat na pierwsze zakupy w wysokości 5%. W kwietniu rusza także konkurs w którym do zgarnięcia będą bony na zakupy w wysokości 100, 50 i 30zł. Wystarczy że zrobisz u nas zakupy za minimum 50zł w podanym przez nas wcześniej terminie i bierzesz udział w losowaniu. O wszystkich konkursach będziemy pisać na forach i na naszym profilu na facebooku. Obserwuj nas! Team RcParts! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak cena jest dobra na stronie to rezerwuje jeden http://www.rcparts.com.pl/pl/p/GREAT-PLANES-REVOLVER-.61-.91-SPORT-AEROBATIC-ARF/392 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Chyba brakło jedynki przed tą kwotą, co ciekawe w ofercie jest identyczny model za 897zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 moze jedynki to nie ale x3 to bylo by tak jak u konkurencji. Alez mnie korci aby skorzystac z tej "promocji" edit: i po promocji, moglem klikac kup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 moriq, ja kupiłem :mrgreen: też mi się to w oczy rzuciło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 hahah... bez serca czlowieku ciekawe jak sklep teraz z tego wybrnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Acromaster :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RcParts.com.pl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 poprawiam niektóre modele GreatPlanes zdublowały się i są na sklepie w innych cenach. Dzisiaj oczywiście załatamy tą dziurę. Ale qpa kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ja tez chce ale w poprzedniej cenie, ta teraz juz mi sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RcParts.com.pl Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kilka modeli już poprawionych a tego REVOLVER .61-.91 SPORT AEROBATIC macie z 800 na 699 przecenionego. Za zauważenie błędów A tak na serio to dziękuje za zwrócenie uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 hahah... bez serca czlowieku ciekawe jak sklep teraz z tego wybrnie też ich oszukałem ;] podałem ły adres wysyłki! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ... mój? ale miałem piękny sen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja się załapałem na AcroMastera, jednak zamówienie mi anulowano... pewnie jakiś błąd w systemie, bo ja nic nie klikałem :wink: A ja tu liczyłem na "Słowo się rzekło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ale co by nie mówić to Revolver po podwyżce ceny i tak chyba najtaniej na polskim rynku i to sporo taniej niż u innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 haha, pod modelem jest opis rzeczy które powinieneś mieć (np. żywica, regulator itp) ale co najlepsze, linki do tych rzeczy prowadzą do modele.sklep.pl !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to specjalnie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 cena na tego Revolvera w ciągu 24godz zmieniła się już 4 razy, nie wzbudza to zaufania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 I nie tylko Revolvera... dziwne rzeczy się tam dzieją... czyżby falstart ? Niestety, za błędy trzeba płacić- jeśli nie dosłownie, bo pierwsze zamówienia zostały anulowane, to w opinii ludzi... Miejmy nadzieję, że to chwilowy kryzys :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RcParts.com.pl Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Tak tak, chwilowy kryzys. Cena się zmieniła ponieważ Revolvery są dwa i były zamienione miejscami. Linki prowadzą do modele.sklep.pl ponieważ bezpośrednio z nimi współpracujemy, z tym że w niższych cenach Błędów na pewno jeszcze kilka będzie, przy takim zatowarowaniu jest to nieuniknione żeby wprowadzić bezbłędnie 2000 produktów, błędy proszę zgłaszać tu lub na maila kontakt(at)rcparts.com.pl. Mam nadzieję że asortyment i ceny przypadną do gustu mimo kilku niedociągnięć przy otwarciu. EDIT: I jeszcze jedno, proszę śmiało pisać jakie błędy popełniliśmy, co jest źle w oczach doświadczonego modelarza i czy coś jeszcze mogło by zostać wprowadzone. Bardzo prosimy o zgłaszanie tych uwag ponieważ zależy nam na stworzeniu przyjaznego sklepu z ciekawym asortymentem. Śmiało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RcParts.com.pl Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Już wszystko poprawione i powinno już być dobrze. Jak na razie sukcesywnie uzupełniamy opisy i zaokrąglamy ceny (w dół oczywiście ), w weekend zostaną dodane: -Budy PARMA -Silniki saito (jedno i wielocylindrowe, benzynowe i żarowe) w atrakcyjnych cenach. -Silniki i inne akcesoria SuperTigre. -Kamery i akcesoria FlyCamOne. -Serwa, regulatory i odbiorniki Altrun. -Śmigła APC. -Silniki ASP. oraz o ile zdążymy to drobne akcesoria, bowdeny, konektory, orczyki, snapy, przedłużacze, adaptery, przewody, kleje oraz inna drobnica. Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RcParts.com.pl Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 UWAGA 10% rabatu dla użytkowników tego forum! Tylko 20 kuponów! Osoby które złożą zamówienie do 20 kwietnia br. o wartości minimum 100zł i przy składaniu zamówienia podadzą kod promocyjny: pfmrc.eu Otrzymają 10% rabatu na zakupione towary! Śpieszcie się, kupon można wykorzystać 20 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.