waldi1973 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 MiG-35 O nie.. Podglądałeś..! Kurcze - myślałem, że nabiorę kogoś.. Tak. To MiG-35 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie. Mig-29 byłoby za łatwo. Poznałem po tym dynksie na prawej gondoli silników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zbudowali, zbudowali To wyścigowy włoski Bugatti 100P Racer, przedwojenny design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Krankor zgadł, a nie wkleił zdjęcia więc pozwolę sobie zrobić to za niego, co to za samolot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie tak. Czekałem kulturalnie na potwierdzenie wstawiającego A cuś ode mnie - proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie tak. Czekałem kulturalnie na potwierdzenie wstawiającego A cuś ode mnie - proszę Obrazek Grumman S-2T Tracker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Krankor zgadł, a nie wkleił zdjęcia więc pozwolę sobie zrobić to za niego, co to za samolot? Obrazek ten samolot to:Skyfox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 samolot to:SkyfoxBardzo ładny, w sam raz na edf-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 to nie jest Grumman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Grumman S-2A/Conair Turbo Firecat Firecaty powstały poprzez zmodernizowanie samolotów Grumman S-2 Tracker przez kanadyjską firmę Conair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgadza się, Kostek, to Conair Turbo Firecat. Z tym, że na Arliners.net jest wiele ich zdjęć nie pod nazwą Grumman a De Havilland De Havilland Canada CS2F/Conair Turbo Firecat Dawaj swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi