ppompka Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Z okazji zblizających się egzaminów (już 2 godziny) chciałbym życzyć wszystkim piszącym powodzenia, żeby zdobyć jak najwięcej punktów. POWODZENIA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dziękować 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 I jak wam poszła część humanistyczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Całkiem całkiem, rozprawka też. Tylko obserwator się na mnie gapił cały test ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ogólnie dużo historii było :roll: Rozprawka nieciekawy temat, liczyłem na coś innego. Nie wiem dla kogo oni piszą, że rozprawka powinna zająć co najmniej połowę wyznaczonego miejsca Ja to jeszcze na pół brudnopisu napisałem :? (Tak,dopisałem, że dalszy ciąg w brudnopisie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Oglnie jak dla mnie był cięzki, bo z historii to ja asem nie jestem, a było jej bardzo dużo. Rozprawką napisałem, ale nie wiem czy dobrze. chciałbym żeby było jakieś 35-38 punktów. Ciekawe co będzie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 No zobaczymy, czym nas jutro zaskoczą. Część humanistyczna niby prosta, ale były podchwytliwe pytania. Temat rozprawki był całkiem w porządku. Bardziej obawiam się jutra. Powtórzą się radioaktywne biedronki z ubiegłego roku? :devil: Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja tam akurat z historią nie miałem problemu.Ciekawe co jutro będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio1997 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja nie jestem z 3g ale próbny z polskiego połączonego z historią (bo taki tylko pisaliśmy) miałem 42 pkt. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Liczyliście moze już punkty? Bo jak dla mie w wersji na maxa optymistyczniej to 35, realna 32-33, a pesymistyczna 29-30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Nie był taki zły. Wyrobiłem się w 1h. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja z tego Egzaminu nie jestem zadowolony i mam nadzieję że 35 punktów będzie a na jutro trzeba sobie wzory z matmy powtórzyć :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto.boogie Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Był dziwny ten test :/ mam narazie 13 pkt z zamkniętych zadań na 18 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zamkiętych zadań było 20 a nie 18. Ja też mam 13 albo 14 z zamknietych. Licze na to że będe wiedział co napisać na mat-fiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto.boogie Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Tak wiem ale nie liczyłem tych 2 ostatnich bo mi koleżanka przez telefon sprawdzała Też liczę że mat-fiz pójdzie lepiej. Ale życzę wam powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Bylebyście nie mieli nic o radioaktywnych biedronkach jak my rok temu Najlepsze jest to, że mieliśmy na teście zadania z chemii, o których dopiero usłyszeliśmy na początku 1 liceum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 bodzio1997, a z czym macie łączoną matematyke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 pewnie z częścią biologiczno fizyczno chemiczną :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Bylebyście nie mieli nic o radioaktywnych biedronkach jak my rok temu Najlepsze jest to, że mieliśmy na teście zadania z chemii, o których dopiero usłyszeliśmy na początku 1 liceum...Bo w liceum/technikum właściwie jest powtórka z gimnazjum, jeśli chodzi o chemie na poziomie podstawowym :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio1997 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 daniel czytaj dobrze posta pisałem że robili nam próbny z polskiego i nic więcej z którego miałem 42 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi