kefir Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Szybki 1 pakiecik wylatany 1 start jedno lądowanie 8,5 minuty lotu to całkiem dobrze Pochmurny dzień więc i film trochę ciemny Ale po wylądowaniu kiedy wracałem do samochodu jedna kobita z wózkiem mówi do mnie a ja myślałam że to jakieś UFO [vimeo]http://vimeo.com/22296554[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 I po chodzić na spacery jak można wziąć coptera z FPV i oblecieć cały park w 2 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 i muzyka dobra ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 GrubSon Daje rade! Pięknie kefirku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Poprzedni bardziej mi się podobał, ciekawszy montaż Aczkolwiek ten też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Montuje na kolanie tak na szybkiego bo żona mnie kiedyś zabije za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Znowu podrywasz metodą na Quada? Chyba dlatego żona cię zabije. Swoją drogą ciekawe czy ludzie się zastanawiają czemu tak siedzisz na ławce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Filmik super Możesz podać tytuł utworu, który leci w tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 GrubSon - Na szczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Podziękował :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MROX Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ciekawe czy zdarzyło Ci się już zaczepić o jakiś słup, kabelek czy drzewo. Bo latanie dosyć odważne. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No jasne że tak ale to jak szalałem na polu wiedząc że nie zrobie nikomu ała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 I Grubson pięknie się wkomponował w otoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nooo takim sprzętem można uskuteczniać podryw A film miszcz! No i nutka ładnie buja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Film dobry ale najlepsze jest to rozglądanie się wokół siebie po zdjęciu okularów na końcu filmu to chyba takie kefirowe wracanie do rzeczywistości.Albo sprawdzanie czy za plecami nie czai się jakas babcia z parasolką chcąca przywalić temu kosmicie kierującemu tym UFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi