przemocomp Opublikowano 2 Czerwca 2022 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Witam wszystkich, Czy mógłbym prosić o informację gdzie w okolicach Wrocławia można polatać spalinowymi trenerkami? Do tej pory wybierałem łąki (samoloty bez podwozia) oraz lotnisko w Świebodzicach ale to niestety daleko. Czy macie może jakieś propozycje? Jeżeli ktoś posiada prywatne lotnisko również mógłbym pomóc w pielęgnacji i utrzymaniu pasu. Tymczasem życzę udanego wieczoru. Pozdrawiam
spiderok Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2022 Ale mały tu ruch. Jak by ktoś potrzebował pomocy w temacie piszcie na priv
666dzichat Opublikowano 10 Lipca 2023 Opublikowano 10 Lipca 2023 Dzien dobry, mieszkam na południu wrocławia w okolicach bielan, czy jest gdzies mozliwosc polatania w poblizu albo w tej czesci wrocławia. Poki co najblizsza miejscowka to chyba na maslicach na brodzkiej, czy jest cos jeszcze wlasnie blizej południa?
BartK Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Cześć, chciałbym odgrzać wątek. Dawno nie latałem i myślę o powrocie. Czy gdzieś w okolicach się lata? kiedyś była Brodzka, górka chyba na Maślicach - jeśli dobrze widzę na mapie to ul. Kozia, poligon Raków, latałem też za pozwoleniem właściciela w Wilkowie średzkim. Jak sytuacja wygląda obecnie?
Rekomendowane odpowiedzi