przemocomp Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Witam wszystkich, Czy mógłbym prosić o informację gdzie w okolicach Wrocławia można polatać spalinowymi trenerkami? Do tej pory wybierałem łąki (samoloty bez podwozia) oraz lotnisko w Świebodzicach ale to niestety daleko. Czy macie może jakieś propozycje? Jeżeli ktoś posiada prywatne lotnisko również mógłbym pomóc w pielęgnacji i utrzymaniu pasu. Tymczasem życzę udanego wieczoru. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderok Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Ale mały tu ruch. Jak by ktoś potrzebował pomocy w temacie piszcie na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666dzichat Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Dzien dobry, mieszkam na południu wrocławia w okolicach bielan, czy jest gdzies mozliwosc polatania w poblizu albo w tej czesci wrocławia. Poki co najblizsza miejscowka to chyba na maslicach na brodzkiej, czy jest cos jeszcze wlasnie blizej południa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartK Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Cześć, chciałbym odgrzać wątek. Dawno nie latałem i myślę o powrocie. Czy gdzieś w okolicach się lata? kiedyś była Brodzka, górka chyba na Maślicach - jeśli dobrze widzę na mapie to ul. Kozia, poligon Raków, latałem też za pozwoleniem właściciela w Wilkowie średzkim. Jak sytuacja wygląda obecnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi