laminat Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witam niedawno kupiłem coxa na allegro.wszystko pieknie ladnie po za faktem ze silnik ma obroty (patrzac od czoła) zgodnie z kierunkiem wskazowek zegara a kształt smigła wymaga zeby obroty były w druga strone (probowałem juz sztuczek z zapalaniem w druga stronę ale bezskutecznie) co w takim wypadku zrobic (nie mam spreżynki rozruchowej) czekam na odpowiedz pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 poka fotke na moje masz śmigło nprawe tylko coś kombinujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 poka fotke na moje masz śmigło nprawe tylko coś kombinujesz. Fotka być może pomoże... jednak śmigło lewe to lewe i nie da rady nic z tym wykombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jesli nie jest to wersja Tee Dee albo Medallion (gaznik z przodu), to silnikowi jest dokladnie wszystko jedno w ktora strone pracuje. Taka jest specyfika rozrzadu membranowego stosowanego w Coxach z rodziny Bee. Musisz nauczyc sie zapalac tak, aby zaskoczyl jak trzeba. Jesli zaskakuje w przeciwna strone niz zapalasz, to pewnie jest przelany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.