laminat Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 witam niedawno kupiłem coxa na allegro.wszystko pieknie ladnie po za faktem ze silnik ma obroty (patrzac od czoła) zgodnie z kierunkiem wskazowek zegara a kształt smigła wymaga zeby obroty były w druga strone (probowałem juz sztuczek z zapalaniem w druga stronę ale bezskutecznie) co w takim wypadku zrobic (nie mam spreżynki rozruchowej) czekam na odpowiedz pozdrawiam Marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 poka fotke na moje masz śmigło nprawe tylko coś kombinujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin133 Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 poka fotke na moje masz śmigło nprawe tylko coś kombinujesz. Fotka być może pomoże... jednak śmigło lewe to lewe i nie da rady nic z tym wykombinować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MASK Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Jesli nie jest to wersja Tee Dee albo Medallion (gaznik z przodu), to silnikowi jest dokladnie wszystko jedno w ktora strone pracuje. Taka jest specyfika rozrzadu membranowego stosowanego w Coxach z rodziny Bee. Musisz nauczyc sie zapalac tak, aby zaskoczyl jak trzeba. Jesli zaskakuje w przeciwna strone niz zapalasz, to pewnie jest przelany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.