woj-tech Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam.Stworzyłem taką mini stronę w której mam zamiar umieszczać relacje, wyniki itp. z zawodów modeli akrobacyjnych. Będzie można lepiej to wszystko ogarnąć gdy będzie to w jednym miejscu. Szału nie ma bo to darmowy serwer i na razie dużo treści tam nie ma ale od czegoś trzeba zacząć. http://www.f2b.cba.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylkub Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Cześć Wojtku. Bardzo dobra inicjatywa. Będę Cię wspierał w aktualizacji strony. Pozdrawiam Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Gratulacje Wojtek, trzeba się uzewnętrzniać, strona dopiero co powstała a już jest ładna i składna i ma jakomś treść. Zapraszamy dzisiaj /w sobotę/ do Niebrzegowa po południu, polatamy, pogrilujemy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Cześć. Dzięki za odzew i mam nadzieję że nie zabraknie mi determinacji na dłuższe uaktualnianie strony. Zapraszamy dzisiaj /w sobotę/ do Niebrzegowa po południu, polatamy, pogrilujemy ...Dzięki Rafał za zaproszenie ale niestety tym razem nie wyszło. Postaram się wpaść do was w innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam . Wytłumaczcie mi proszę czy Timer do modelu elektrycznego F2B steruje regulatorem , czy potrzeba czegoś jeszcze do sterowania regulatorem silnika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Timer steruje regulatorem i nic więcej nie potrzeba. Właściwie wszyscy latamy na timerze aktywnym od Igora Burgera który dedykowany jest do regulatora Jetispin 66. Szczegóły do poczytania timer i regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Dziękuję za odpowiedź .Trochę dość kosztowne rozwiązanie . W modelarstwie wyczynowym pewnie niezbędne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi