woj-tech Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Witam.Stworzyłem taką mini stronę w której mam zamiar umieszczać relacje, wyniki itp. z zawodów modeli akrobacyjnych. Będzie można lepiej to wszystko ogarnąć gdy będzie to w jednym miejscu. Szału nie ma bo to darmowy serwer i na razie dużo treści tam nie ma ale od czegoś trzeba zacząć. http://www.f2b.cba.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylkub Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Cześć Wojtku. Bardzo dobra inicjatywa. Będę Cię wspierał w aktualizacji strony. Pozdrawiam Sylwek Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Gratulacje Wojtek, trzeba się uzewnętrzniać, strona dopiero co powstała a już jest ładna i składna i ma jakomś treść. Zapraszamy dzisiaj /w sobotę/ do Niebrzegowa po południu, polatamy, pogrilujemy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woj-tech Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 Cześć. Dzięki za odzew i mam nadzieję że nie zabraknie mi determinacji na dłuższe uaktualnianie strony. Zapraszamy dzisiaj /w sobotę/ do Niebrzegowa po południu, polatamy, pogrilujemy ...Dzięki Rafał za zaproszenie ale niestety tym razem nie wyszło. Postaram się wpaść do was w innym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek-bart Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Witam . Wytłumaczcie mi proszę czy Timer do modelu elektrycznego F2B steruje regulatorem , czy potrzeba czegoś jeszcze do sterowania regulatorem silnika . Link to comment Share on other sites More sharing options...
woj-tech Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Timer steruje regulatorem i nic więcej nie potrzeba. Właściwie wszyscy latamy na timerze aktywnym od Igora Burgera który dedykowany jest do regulatora Jetispin 66. Szczegóły do poczytania timer i regulator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek-bart Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Dziękuję za odpowiedź .Trochę dość kosztowne rozwiązanie . W modelarstwie wyczynowym pewnie niezbędne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts