DeJot95 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Albo ruszyć głową, zbudować własny depronolot i sprzedać na allegro. Jak coś zajefajnego wymyślisz to i sporo kasy też będzie. PS A tak przy okazji - Paypal akceptuje wyłącznie przelewy z konta właściciela. Inaczej mówiąc - obcy ci żadnego prezentu zrobić nie mogą. Jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Pieniądze na PayPal możesz przesłać tylko jeśli konto PP jest na tą samą osobę co konto w banku z którego idą pieniądze. Nie wiem jak zrobić aby ktoś inny też mógł wpłacać bo przecież niektóre sklepy tak mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeJot95 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 A jak z poczty przysyłasz kasę na PP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 cold12, Sezon rusza na ślimaki winniczki, Niektórzy w jeden dzień wyrabiają do kilkudziesięciu kilo, a cena za kilogram to około 1zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 cold12, Sezon rusza na ślimaki winniczki, Niektórzy w jeden dzień wyrabiają do kilkudziesięciu kilo, a cena za kilogram to około 1zł. Tylko niech nikt nie pomyli z tym: http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Alimak_%C5%BC%C3%B3%C5%82tawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Taa tylko że konto na PP jest 18+Nie mając 18 lat możesz bezproblemowo założyć sobie konto i z niego korzystać, tak samo łatwo jak wchodzisz na serwisy 18+ A tak przy okazji - Paypal akceptuje wyłącznie przelewy z konta właściciela. Inaczej mówiąc - obcy ci żadnego prezentu zrobić nie mogą.Można przelewać pieniądze ze swojego konta pp na inne, bo jak np inaczej byś zapłacił za zamówione towary? cold12 jak to mówią "język do d**y może ci nie ucieknie" poczekaj aż zacznie się sezon na owoce. Dziennie 50zł można zarobić i nie mów że cie nie przyjmą bo i dzieci po 10 lat widziałem jak se na lody pieniądze zbierały przy zbieraniu truskawek. A wiec że im dłużej na coś czekasz tym większa potem radocha gdy się to osiągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nie mając 18 lat możesz bezproblemowo założyć sobie konto i z niego korzystać, tak samo łatwo jak wchodzisz na serwisy 18+ do czasu. też tak miałem ale przekroczyłem roczny limit w ciągu miesiąca i mi kazali przesłać skan dowodu osobistego lub innego dowodu tożsamości. No i wpadłem :wink: Musiałem założyć nowe konto a pieniądze z poprzedniego zwrócili mi po 2 tygodniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To dlatego ja sobie od razu powiązałem konto bankowe z paypalem żeby nie było żadnych limitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 przekroczyłem roczny limit w ciągu miesiąca Pamiętasz może ile on wynosił? Wracając do sposobów zarabiania. Całkiem niezłym jest też stypendium za dobre wyniki w nauce. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pamiętasz może ile on wynosił?2500 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pamiętasz może ile on wynosił? 2500 euroNapewno nie. Ja wykorzystałem limit, a miałem coś koło 900zł wydane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ppompka, w mailu napisali mi że: - łączny obrót 2500 euro - wysyłanie środków 1900zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ok, dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Tak. Też to miałem. Było właśnie coś w granicach 10k pln Weryfikacje musiałem przechodzić 2 razy A później powiązałem konto bankowe z pp i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi