DeJot95 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Albo ruszyć głową, zbudować własny depronolot i sprzedać na allegro. Jak coś zajefajnego wymyślisz to i sporo kasy też będzie. PS A tak przy okazji - Paypal akceptuje wyłącznie przelewy z konta właściciela. Inaczej mówiąc - obcy ci żadnego prezentu zrobić nie mogą. Jak to?
Malker Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Pieniądze na PayPal możesz przesłać tylko jeśli konto PP jest na tą samą osobę co konto w banku z którego idą pieniądze. Nie wiem jak zrobić aby ktoś inny też mógł wpłacać bo przecież niektóre sklepy tak mają?
ppompka Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 cold12, Sezon rusza na ślimaki winniczki, Niektórzy w jeden dzień wyrabiają do kilkudziesięciu kilo, a cena za kilogram to około 1zł.
Malker Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 cold12, Sezon rusza na ślimaki winniczki, Niektórzy w jeden dzień wyrabiają do kilkudziesięciu kilo, a cena za kilogram to około 1zł. Tylko niech nikt nie pomyli z tym: http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Alimak_%C5%BC%C3%B3%C5%82tawy
KYK Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Taa tylko że konto na PP jest 18+Nie mając 18 lat możesz bezproblemowo założyć sobie konto i z niego korzystać, tak samo łatwo jak wchodzisz na serwisy 18+ A tak przy okazji - Paypal akceptuje wyłącznie przelewy z konta właściciela. Inaczej mówiąc - obcy ci żadnego prezentu zrobić nie mogą.Można przelewać pieniądze ze swojego konta pp na inne, bo jak np inaczej byś zapłacił za zamówione towary? cold12 jak to mówią "język do d**y może ci nie ucieknie" poczekaj aż zacznie się sezon na owoce. Dziennie 50zł można zarobić i nie mów że cie nie przyjmą bo i dzieci po 10 lat widziałem jak se na lody pieniądze zbierały przy zbieraniu truskawek. A wiec że im dłużej na coś czekasz tym większa potem radocha gdy się to osiągnie.
ECO400 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Nie mając 18 lat możesz bezproblemowo założyć sobie konto i z niego korzystać, tak samo łatwo jak wchodzisz na serwisy 18+ do czasu. też tak miałem ale przekroczyłem roczny limit w ciągu miesiąca i mi kazali przesłać skan dowodu osobistego lub innego dowodu tożsamości. No i wpadłem :wink: Musiałem założyć nowe konto a pieniądze z poprzedniego zwrócili mi po 2 tygodniach
KYK Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 To dlatego ja sobie od razu powiązałem konto bankowe z paypalem żeby nie było żadnych limitów.
Marcus Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 przekroczyłem roczny limit w ciągu miesiąca Pamiętasz może ile on wynosił? Wracając do sposobów zarabiania. Całkiem niezłym jest też stypendium za dobre wyniki w nauce. 8)
ppompka Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Pamiętasz może ile on wynosił? 2500 euroNapewno nie. Ja wykorzystałem limit, a miałem coś koło 900zł wydane.
ECO400 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ppompka, w mailu napisali mi że: - łączny obrót 2500 euro - wysyłanie środków 1900zł
Wojtass_nt Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Tak. Też to miałem. Było właśnie coś w granicach 10k pln Weryfikacje musiałem przechodzić 2 razy A później powiązałem konto bankowe z pp i po problemie.
Rekomendowane odpowiedzi