ali1983 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 witam. szukam imbusów i trafiłem na coś takiego http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=6235 najbardziej potrzebne rozmiary. ale tu pytanie: jak z ich jakością??? najpilniej potrzebuję 1,5mm i znalazłem też coś takiego http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=5773 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miggy Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Mam i nie polecam! . Metal jest bardzo miękki i szybko się niszczy. Nie dałem rady nawet jednego helika nimi skręcić ;/ . Kupiłem zestaw align i mam święty spokój . Nie żałuj kasy na dobre narzędzia :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMEK.CEKALA Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 J nigdy bym nie kupił takich kluczy najlepiej jest iść do sklepu motoryzacyjnego i kupić klucze marki YATO a jeśli chcemy mieć klucze na całe życie i jeszcze je potem zostawić w spadku dzieciom to polecał bym markę KOWAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RomanJ4 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Kupiłem zestaw align i mam święty spokójPotwierdzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 J nigdy bym nie kupił takich kluczy najlepiej jest iść do sklepu motoryzacyjnego i kupić klucze marki YATO a jeśli chcemy mieć klucze na całe życie i jeszcze je potem zostawić w spadku dzieciom to polecał bym markę KOWAL. humm,... a pracowałeś tymi markami czy tylko bawiłes się?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMEK.CEKALA Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Tak pracuje nimi codziennie ,YATO dla amatora się nada a KOWAL nie do zniszczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike217 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Jak imbusy to tylko Wiha. Z typowo modelarskich ' marek ' to jedyne hudy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts