Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W dniach 4-5 czerwca bieżącego roku odbędzie się V Zlot pilotów FPV. Zlot odbędzie się w miejscowości Wojsławice . Zmieniłem miejscówkę ze względu na liczbę osób która się pojawia na zlotach, oraz ze względu na coraz większe platformy. Teren należy do szkoły rolniczej w Wojsławicach.

Co do miejsca na ew. nocleg proponuję schronisko młodzieżowe - klik(rezerwować telefonicznie). Wieczorem będzie tradycyjnie ognisko i pogawędki ;)

Pytałem też o ew. rozbicie namiotu na polu, wstępnie uzyskałem zgodę, zobaczymy jak to się dalej rozwinie.

Serdecznie zapraszam!

Marcin

Więcej informacji tutaj

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No cosik słyszeliśmy na ten temat ;D

Część kolegów już w drodze na zlot, reszta dojedzie jutro rano. Kto chętny to gorąco zapraszamy.

W razie problemów telefon do kolegi Meteora - 661-494-617

Opublikowano

Ah, między uczestnikami zlotu odbędzie się losowanie nagród. Nagroda główna to Ursus sponsorowany przez Mirka z abc-rc.pl Z całości zamieścimy obszerną relację filmowo fotkową :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.