BoNzo Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam Chciał bym zaprosić wszystkich bardzo serdecznie na organizowaną w Mirosławcu Majówkę lotniczą która odbędzie się 28.05.2011r . Liczę na brać modelarzy, że przyjedziecie i pokażecie się w wyraźnej grupie. http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6744 Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ja jestem za...oczywiście jeżeli pogoda dopisze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 No to nam się imprezy sypnęły a to bardzo cieszy i program w sezonie mamy coraz bardziej napięty . Oczywiście przyjadę ze swoimi dwoma drążkami i rodziną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 wybieram sie na te majówke -hm tylko czy tam bedzie można modelami latać ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzo Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Będzie można. Swego rodzaju, mamy być punktem programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Zaś 2 lipca za[prasza Świdwin! W powietrzu maja się zaprezentować między innymi: Su-22, Mig-29 i solista grupy "Żelazny". Nie wypada nie być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Również będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Mam wtedy zawody mini eco w Warszawie :cry: Zaś 2 lipca za[prasza Świdwin! W powietrzu maja się zaprezentować między innymi: Su-22, Mig-29 i solista grupy "Żelazny". Nie wypada nie być Wtedy najprawdopodobniej mam spływ kajakowy :? To się nazywa szczęście :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 qrcze, chyba wybiorę się do Świdwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzo Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Panowie Do dyspozycji będziemy mieli betonkę, asfaltowy/betonowy pas, równolegle trawiaste lądowisko. Zabezpieczenie sanitarno gastronomiczne na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 No i w ten sam dzień finał zawodów balonowych w Pile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 A gdzie tam będzie można zaparkować. Z tego co pamiętam, przed lotniskiem nie ma za dużo miejsca? Może można podjechać na miejsce gdzie będą puszczane modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Mam nadzieję ,że z modelami będzie można wjechać blisko miejsca lotów bo ja nie mam zamiaru taszczyć całego majdanu.A jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Autora wątku proszę aby zmienił opis tematu bo mnie aż oczy pieką. Piknik dla fanów małego i durzego lotnictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Moim zdaniem taka impreza (lotnictwo) na pewno jest ubezpieczona z ,,urzędu,, ale gdyby modelarze mieli swoje ubezpieczenia to byłoby jeszcze lepiej. Swoje prywatne ubezpieczenie OC mam rozszerzone o ,,szkody wyrządzone modelami RC o wadze do 5-ciu kg,, i nie chciałbym sprawdzać jak ubezpieczyciel wywiąże się z tego zapisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 o panowie, jak minister jest patronem to powinien byc full wypas zdalne kierowanie f-16 itd. czerwone dywany rozwiniete do pasa startowego... o ubezpieczenie nie ma co sie martwic, przeciez to lotnisko wojskowe, jak to mowila lipnicka: wszystko moze sie zdazyc :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzo Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Zamieszczam zdjęcia z Google maps z objaśnieniem dojazdu i gdzie znajduje się dla nas parking. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6777 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6778 Co do ubezpieczenia dowiem Się dokładnie jutro, powiem że jest to dla mnie nie do końca zrozumiałe zagadnienie więc proszę ludzi obeznanych w temacie na priv o objaśnienie mi jak to powinno wyglądać. Musimy być świadomi że nie będziemy jedyni w powietrzu, przez jakiś czas będzie latał "dromader" i UAV Orbiter, mamy na szczęście stały kontakt Z ATC więc jak co po prostu odlecimy robiąc miejsce albo posadzimy maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam Mam takie pytanie czy modelarze będący na majówce będą mieli troczę czasu aby oblatać model i pouczyć choć troszkę początkującego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Pomożemy :wink: a co to za model??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Bardzo mnie to cieszy:) Jeden to styropianowy GWS e- starter drugi to Dark Wing z Jamary w którym wymieniłem silnik szczotkowy na bezszczotkowy ale przy próbie lotu uszkodziłem skrzydło ale postaram się naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi