Jump to content

Mirosławiec Majówka Lotnicza 2011

BoNzo

Recommended Posts

Mam wtedy zawody mini eco w Warszawie :cry:

Zaś 2 lipca za[prasza Świdwin! W powietrzu maja się zaprezentować między innymi: Su-22, Mig-29 i solista grupy "Żelazny". Nie wypada nie być :)

Wtedy najprawdopodobniej mam spływ kajakowy :? To się nazywa szczęście :evil:

Panowie

Do dyspozycji będziemy mieli betonkę, asfaltowy/betonowy pas, równolegle trawiaste lądowisko.

Zabezpieczenie sanitarno gastronomiczne na miejscu.

Mam nadzieję ,że z modelami będzie można wjechać blisko miejsca lotów bo ja nie mam zamiaru taszczyć całego majdanu.A jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem :?:

Moim zdaniem taka impreza (lotnictwo) na pewno jest ubezpieczona z ,,urzędu,, ale gdyby modelarze mieli swoje ubezpieczenia to byłoby jeszcze lepiej. Swoje prywatne ubezpieczenie OC mam rozszerzone o ,,szkody wyrządzone modelami RC o wadze do 5-ciu kg,, i nie chciałbym sprawdzać jak ubezpieczyciel wywiąże się z tego zapisu.

o panowie, jak minister jest patronem to powinien byc full wypas zdalne kierowanie f-16 itd. czerwone dywany rozwiniete do pasa startowego... o ubezpieczenie nie ma co sie martwic, przeciez to lotnisko wojskowe, jak to mowila lipnicka: wszystko moze sie zdazyc :rotfl:

Zamieszczam zdjęcia z Google maps z objaśnieniem dojazdu i gdzie znajduje się dla nas parking.

http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6777 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6778

Co do ubezpieczenia dowiem Się dokładnie jutro, powiem że jest to dla mnie nie do końca zrozumiałe zagadnienie więc proszę ludzi obeznanych w temacie na priv o objaśnienie mi jak to powinno wyglądać.

Musimy być świadomi że nie będziemy jedyni w powietrzu, przez jakiś czas będzie latał "dromader" i UAV Orbiter, mamy na szczęście stały kontakt Z ATC więc jak co po prostu odlecimy robiąc miejsce albo posadzimy maszyny.

Bardzo mnie to cieszy:)

Jeden to styropianowy GWS e- starter drugi to Dark Wing z Jamary w którym wymieniłem silnik szczotkowy na bezszczotkowy ale przy próbie lotu uszkodziłem skrzydło ale postaram się naprawić.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.