pietka Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Zapraszamy koleżanki i kolegów na coroczne spotkanie modelarzy na lotnisku Radawiec pod Lublinem. 18-19 czerwca. Jak zwykle zapewniamy dużo radosnego latania i beczke piwa dla modelarzy. W tym roku impreza połączona jest ze świętem gminy, zatem będą też manewry ze strony aeroklubu, spadochrony, szybowce, antki, eurocopter, inne samoloty, koncerty (chyba) i ponoć masa innych atrakcji ale na dziś wiem tylko tyle. Za to paka jak co roku jest super. Pozdrawiamy i zapraszamy Pozytywnie zakręceni modelarze z Lublina
Łukasz K. Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Postaram się być ale nie mam skim się zabrać.Jeżeli ktoś by mnie podwiózł z modelem(extrim3d) to był bym wdzięczny p.s z Lublina chciałbym się skimś zabrać
kryniek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ekipa Kryniek i Skazoo melduje się na niedzielę (ew. w sobotę po południu i niedzielę). Podaj proszę więcej informacji na temat zakwaterowania lub możliwości rozbicia się z namiotami.
Tomek_W Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 W okolicy jest kilka hoteli http://www.hoteljedlina.pl/ http://www.hotelkorona.lublin.pl/ http://www.kmicichotel.pl/ Z tym że zazwyczaj w każdym z nich w sobotę są imprezy. Wszystkie ok 6 km od lotniska. Namiot jak co roku można rozbić na miejscu. Jaki sprzęt zamierzacie przywieźć ? Pozdrawiam.
kryniek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Co do zakwaterowania to wybieram opcję namiot. No cóż Tomku jeżeli mówimy o sprzętach to Wilga 3,2m, Mucha Sto, Piper Cub, Discus 4,5m może uda mi się przygotować Orlika 5m. Pod znakiem zapytania stoi przyjazd syna z Puchaczem 3,3m.
Marcink Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A jest jakiś plan, co się będzie działo, kiedy i o której? Chętnie bym przyjechał pooglądać
Tomek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Plan pewnie jak co roku . Latanie latanie latanie latanie znowu latanie i jeszcze raz latanie szybka przerwa na tojkę i znowu .....pewnie wiesz co Biorę Ultimata 50CC w nowym malowaniu i do zobaczenia
kryniek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Namawiam jeszcze kolegę CATa z Air Tow Team aby przyjechał z Duo discusem 6,7m lub Komarem 6,33m. :mrgreen:
pietka Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jako, że wielkie zainteresowanie dać znaje od Wać Panów z całej polandii, śpieszę z wieściami. Otóż impra będzie organizowana przez nasz Aeroklub i Gminę Konopnica ( Święto gminy czy cuś..) zatem jak chcemy polatać to raczej w sobotę, bo w niedzielę ponoć ma być tylko pokaz w wykonaniu kilku co lepszych w kręceniu kolegów i pewnie statyczne objawienia naszych cudeńków. Zatem zbiórka przed południem, stawianie namiotów ( nie kojarzyć świntuchy!!!) , latania , tojtoj, itp, wieczorne śmichy hichy, rano w niedzielę pewnie też coś da się wznieść ( nie kojarzyć świntuchy!!) a potem koncerty światowej sławy zespołów ludowych i rockowych, alem nie oświecon w tym temacie. W poniedziałek Prezes sekcji Marek ( niech mu będzie chwała :* ) wydobedzie od pana Dyrektora Aeroklubu ( chwała Panu Derekturowi tysz :* ) tak zwane szczegóły, zatem nie omieszkam się podzielić na forumie. Namioty są OK. Ale jak ktoś chce hotel to polecam Koronę i Horyzont nieopodal lotniska. Mogę załatwić zniżki. Ztem miło nam bedzie Was gościć , pozdrawiamy i czekamy Fruwacze z Lublina i okolic oraz z ŁodygaDryga Model Team!
qba Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 zbieracie sie rano jakoś w celu ogarniania ?
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Mam plan taki żeby zawitać do Radawca ale jako widz.
sak122 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 No to ja tez bym zawitał jako że mam nie daleko, jak dobrze pójdzie, to cała ekipa od nas przybędzie.
pietka Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Chłopaki, super, że przyjedziecie, ale proszę Was, przyjedźcie w sobotę bo w niedzielę raczej nie polatamy. W tym roku nie mamy dla siebie lotniska, gmina anektuje teren na niedzielę i pewnie z naszej strony , tak jak wspominałem, będzie tylko jakiś pokaz mistrzów pilotażu ok 13tej i tyle jeśli chodzi o latanie w niedzielę. Także jak chcemy cokolwiek pofruwać to tylko w sobotę, wtedy mamy teren dla siebie. Natomiast na pewno będziemy mogli uczestniczyć w eventach organizowanych przez aeroklub ( za free- jesteśmy zaproszeni przez Dyrektora ponoć). Nadmieniam też, żeby nie było nieporozumień, że jak co roku składka tzw. rejestracyjna, czyli na piwo i kiełbachę wynosi ok 35 zł od pilota. Ja jak zwykle stawiam dobrą łychę. pozdrawiam Piotrek
vader Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jak dokończę latadło to się melduję, a jak nie dokończę to też się melduję ;D
qba Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 pietka, potrzeba Wam kogoś z rana do pomocy? Grzesiek tym kreci ciągle?
rabbitlkr Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Będę ale tylko w sobotę. Festynowe klimaty średnio do mnie przemawiają
pauletto007 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cześć. Nie mam swojego latadła, ale chętnie przyjadę popatrzeć jak szalejecie O której można być w sobotę, aby przyjechać i popatrzeć na samo latanie? W grę wchodzi oczywiście modelarska część lotniska w Radawcu? Jest jakaś opłata wejściowa dla. tzw. widza?
darkarll Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Każdy może przyjść i popatrzeć , za to się nie płaci
sak122 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 a od której sie zaczyna oficjalnie piknik? bo ja razem z ekipą zawitamy tak koło 9.00?
Rekomendowane odpowiedzi