Gość Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Chętnie zobaczę skończony model i zachwycę się nim. Lubię tę konstrukcję, kiedyś miałem taki wózek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 witam prosze mnie zaprosić na kolejne jazdy testowe [dałem panu nr tel ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Załóż tylko silnik wolnoobrotowy od ciężarówki 55T i będzie jak redukcja.Zyskasz na momencie obrotowym i czasie jazdy na pakiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Całkiem udana konwersja. Gratuluję pomysłu i realizacji. Faktycznie, warto trochę wzmocnić "karoserię", bo szkoda aby Twoja żmudna robota uległa samozniszczeniu w trakcie eksploatacji. Może warto uzbierać kasę na podwozie bardziej terenowe (CC-01 lub DF-01) ? Tylko wówczas może być problem ze spasowaniem karoserii (trzeba by sprawdzić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 W CC-01 można zmieniać rozstaw osi,ale słabo zachowuje się w terenie.Jest sztywne.Tylne zawieszenie trzeba przerobić na Pro-link. Lepszym podwoziem jest TA-02.Robili na tym podwoziu Forda F-150 Race truck.Miękkie i świetnie sprawdziło by się w Gaziku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam, po jazdach gazem Darka nabrałem apetytu na własny model. Mam podwozie Brontosaurus zablokowałem w nim dyferencjały zamontuję silnik 55t i wyciągarkę. Zastanawiam się jaka karoseria i koła będą dobrze wyglądały i współgrały ze skalą [podwozie ma 400 mm długości szerokość od pina do pina to 230 mm] :?: Proszę o porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Filmiki oglądnięte... Fajne te wasze autka Ja dopiero raczkuję w tematyce zatem jedyne co mi pozostaje to śledzić poczynania mistrzów Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No, no, myślałem, że na TT nie da rady, a jednak. Gratuluję pomysłu. Jak sprawuje się papierowa karoseria w terenie i w kontakcie z błotkiem, kamykami i wodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Zagląda, zagląda, też co prawda rzadko, ale jednak.... Też próbuję zrobić z kartonu karoserię, ale do 1/8 onroada. Może na kopyto się nada. Nie wiem co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterb1996 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Mam pytanie Czy masz Darku jakieś plany albo rysunki konstrukcyjne tej katoserii bo mam podobny model też jest podwyższony myszę jeszcze dyfry zblokować i w teren tylko poszukuję właśnie takiej karoserii a nigdzie nie mogę znależć także byłbym wdzięczny za np skan rysunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 cześć piterb1996 jaki masz model i jakie przeróbki w nim wprowadziłeś? Darku radzę ci zablokuj dyferencjały a wjedziesz praktycznie wszędzie ps.Darku musimy się umówić na pojeżdzawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi