Jump to content

.

Guest
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Całkiem udana konwersja. Gratuluję pomysłu i realizacji. Faktycznie, warto trochę wzmocnić "karoserię", bo szkoda aby Twoja żmudna robota uległa samozniszczeniu w trakcie eksploatacji.

Może warto uzbierać kasę na podwozie bardziej terenowe (CC-01 lub DF-01) ? Tylko wówczas może być problem ze spasowaniem karoserii (trzeba by sprawdzić).

W CC-01 można zmieniać rozstaw osi,ale słabo zachowuje się w terenie.Jest sztywne.Tylne zawieszenie trzeba przerobić na Pro-link. Lepszym podwoziem jest TA-02.Robili na tym podwoziu Forda F-150 Race truck.Miękkie i świetnie sprawdziło by się w Gaziku.

Witam, po jazdach gazem Darka nabrałem apetytu na własny model. Mam podwozie Brontosaurus zablokowałem w nim dyferencjały zamontuję silnik 55t i wyciągarkę. Zastanawiam się jaka karoseria i koła będą dobrze wyglądały i współgrały ze skalą [podwozie ma 400 mm długości szerokość od pina do pina to 230 mm] :?: Proszę o porady :D

Filmiki oglądnięte... Fajne te wasze autka :) Ja dopiero raczkuję w tematyce zatem jedyne co mi pozostaje to śledzić poczynania mistrzów ;) Powodzenia!

• 2 months later...
  • 5 weeks later...

Mam pytanie Czy masz Darku jakieś plany albo rysunki konstrukcyjne tej katoserii bo mam podobny model też jest podwyższony myszę jeszcze dyfry zblokować i w teren tylko poszukuję właśnie takiej karoserii a nigdzie nie mogę znależć także byłbym wdzięczny za np skan rysunków

Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.