instruktor Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Komputer "chodzi" mi całkiem poprawnie a z internetu prawie nie moge korzystać, ledwo otwieram forum ,ale juz bez zdjęc bo nie chcą sie załadować.Myślałem że to IE ale wgrałem Operę i też nic .Próbowałem pobrać jakieś pliki ale prędkość transferu aż 2.4 kb/s.O odczytaniu poczty nawet nie ma mowy. Komputer oczywiście zdefragmentowany i skanowany antywirusem czyli czysty a tu g..... Może ktoś poradzi co wykombinować aby było jak zawsze czyli normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 A z czego masz internet i jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Powiedz Szczepanie jaki posiadasz internet, to dużo by mi oraz innym dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 I sugeruję program do monitoringu prędkości łącza. A tak ogólnie, limitu danych czasem nie masz? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Sprawdź jaką masz prędkość łącza np tym: http://www.speedtest.pl/ (w necie jest mnóstwo tzw speedtestów) i porównaj z nominalną (jaką zakupiłeś) twojego łącza. Bedziesz miał jakąś orientację co masz, bo czasem wyniki są szokujące i daleko odbiegajace od tego za co płacisz. PS tylko nie instaluj znajdującego się tam programu "przyspiesz.pl" bo to ściema, ale test łącza jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Mam "kablówkę"a ściągnąć nic nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Szczepanie, zdaje mi się ,że wina tutaj jest po stronie "Internetodawcy" Przedzwoń i popytaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Dzwoń do dostawcy. Wina na 100% leży po ich stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 no i mieliście rację zadzwoniłem i pan posprawdzał i podobno było wszystko dobrze ale po jego sprawdzaniu ,wszystko wróciło do normy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi