Irek M Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hey... Którą rurke wywaiłeś? Tą, której nie widzieliśmy, a nałożyłeś na gardziel gaznika, czy tę długą z tłumika( jesli o Karbolina chodzi)? Na gardzieli raczej nie mogła tłumić obrotów, chyba że zbyt długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Tę z gardzieli. Była dość dluga - z 7 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 U mnie łącznie z filtrem miała ona z 2cm góra ale z niej raczej mi nie pluło i w tym miejscu jest sucho. Raczej za ASP FS 61 jest wilgotno od paliwa i oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Na gardzieli raczej nie mogła tłumić obrotów, chyba że zbyt długa. Cieszę się że nie jesteś nauczycielem fizyki... :wink: w moim FS 91 miałem nałożony jeszcze filtr powietrza :rotfl: :crazy: trzeba było założyć jeszcze przeciwpyłkowy.... :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Przemek, moze zamiast tylko negowac argumenty innych podalbys powody dla ktorych one ci nie pasuja? Sam z checia poslucham na temat wplywu dlugosci rurki na gardzieli itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jak sensowne są rady modelmaniaka - przeczyczaj o rozruchu mej benzyny 22cm jakimi to głupotami się wykazywał... Zmuś się modelmaniaku - to wcale nie boli - chociaż raz do pełnej wypowiedzi. Mniemam , iż rozumiesz co oznacza " pełna wypowiedź ". Do tej pory to ograniczałeś się, a może tylko na tyle Cię stać(?) do głupawych zdawkowych odp. niczego nie wnoszących do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.