Irek M Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hey... Którą rurke wywaiłeś? Tą, której nie widzieliśmy, a nałożyłeś na gardziel gaznika, czy tę długą z tłumika( jesli o Karbolina chodzi)? Na gardzieli raczej nie mogła tłumić obrotów, chyba że zbyt długa.
Marcin Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Tę z gardzieli. Była dość dluga - z 7 cm.
Irek M Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 U mnie łącznie z filtrem miała ona z 2cm góra ale z niej raczej mi nie pluło i w tym miejscu jest sucho. Raczej za ASP FS 61 jest wilgotno od paliwa i oleju.
modelmaniak Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Na gardzieli raczej nie mogła tłumić obrotów, chyba że zbyt długa. Cieszę się że nie jesteś nauczycielem fizyki... :wink: w moim FS 91 miałem nałożony jeszcze filtr powietrza :rotfl: :crazy: trzeba było założyć jeszcze przeciwpyłkowy.... :crazy:
Marcin Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Przemek, moze zamiast tylko negowac argumenty innych podalbys powody dla ktorych one ci nie pasuja? Sam z checia poslucham na temat wplywu dlugosci rurki na gardzieli itp.
Irek M Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jak sensowne są rady modelmaniaka - przeczyczaj o rozruchu mej benzyny 22cm jakimi to głupotami się wykazywał... Zmuś się modelmaniaku - to wcale nie boli - chociaż raz do pełnej wypowiedzi. Mniemam , iż rozumiesz co oznacza " pełna wypowiedź ". Do tej pory to ograniczałeś się, a może tylko na tyle Cię stać(?) do głupawych zdawkowych odp. niczego nie wnoszących do tematu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.