kankrz Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Chetnie dolacze do grupy. pozdroKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 45km od Legnicy masz Bolesławiec wiec zapraszam na loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw13 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam zaczynam ponownie przygodę z modelarstwem. Czy mógłbym dowiedzieć się gdzie latacie w Bolesławcu ? Jestem z Lubania i chętnie podjadę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Mamy pare miejsc do latania trzebaby bylo sie zgadac info jak napiszesz na pw ( tel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.1234 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 W sumie wskrzesze ten temat a mianowicie lata ktos w legnicy bądz okolicach ??? Mieszkam w okolicy legnicy od niedawna a chętnie bym poznał lokalnych modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Jestem z okolic Lubina. Latam na lotnisku w Niemstowie. Jest tu 600m pasa trawiastego. Idealnie! Ostatnio ogladalem fajna lake w Prochowicach. Rowniez fajne miejsce Skad dokladnie jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.1234 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Od lutego mieszkam w Złotoryi i jeśli chodzi o wieksze miasta to najbliżej mi do Legnicy. Do tej pory zawsze latałem w swoim rodzinnym miescie w Rawiczu ale juz coraz rzadziej tam jestem stąd szukam miejsc w okolicy do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 To troszke daleko. W Legnicy na lotnisko niestety wjazd jest zabroniony (mandat juz zaplacilem). Masz w okolicy jakas fajna łąkę do latania? Modelarze z L-cy lataja aktualnie w okolicach Chocianowa - Pasternik. Miejsce bardzo fajne ale rowniez spora odleglosc od Zlotoryi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.1234 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Narazie nie rozglądałem się za miejscem w Złotoryi, jeśli się okaże że w Legnicy zbytnio nikt nie lata to wtedy poszukam. Co do Niemstowa rozumiem że jest to lotnisko należąca do aeroklubu??? 600 m pasa super sprawa, latacie często tam ??? Bo akurat przez Lubin co jakiś czas jezdze, więc mógłbym podjechać zobaczyć jak ono wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 W Niemstowie jest lotnisko dzierżawione z pola rolnego przystosowane pod prywatny samolot. Z modelarzy jestem tylko ja, pozostali lataja paraglinding'ami z napedem. Jest pogoda i chwila czasu - latam. Zapraszam! 886-215-802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Paweł w Legnicy jest spora grupa lataczy i to niezłych byłych zawodników z Areoklubu Lubińskiego akrobatami latają na lotnisku w Legnicy na którym już nikt nie gania poza motocyklistami po 200kmg i samochodziarzami którzy trenują nie wiadomo co. W soboty i niedzielę latają na lotnisku wszystkim co mają a w Pastewniku robią często pikniki kilku dniowe zaczynają często już w czwartek do poniedziałku ale tam głównie szybowce. Mamy lądowisko w Starym Jaworze pomiędzy drogą na Piotrowice ST Jawor a zalewem Słup. latają na górce za Rogożnicą i to jest grupa dość często spotykana o ile tylko pogoda dopisuje. Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.1234 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Akurat w Jaworze jestem prawie codziennie bo tu dojeżdżam do pracy więc jeśli ktoś lata w okolicach i dałby znać kiedy to na pewno podkechalbym poznać miejscowych. A odnośnie lotniska w Legnicy na którym latają modelarze to gdzie ono mniej więcej się znajduje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Witaj Dawid lotnisko w Legnicy jest z prawej strony zaraz na wjeździe od Jawora za rondem na światłach w prawo i najlepiej Jedź do następnych świateł i skręć w prawo ale nie do Castoramy tylko zaraz w lewo lotnisko będziesz widział i z pompowanym namiotem jest wjazd na płytę. W Jaworze możemy się spotkać i pogadać co i jak. Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Nie wiedzialem ze w Legnicy mozna juz wjechac na lotnisko!! Super! Przyjade do Was niedlugo na wspolne latanie. Czy mozesz podac dokladniejsze miejsce ladowiska w Starym Jaworze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Na wysokości cukrowni jadąc droga obok mercedesa wjedziesz na most przez Nysę Szaloną za nim po 250-300m będzie skręt w prawo przez mostek na siurku i to za linią wysokiego napięcia jest byłe lotnisko sanitarne ogrona łaka 350x2000m, kierunek to Piotrowice Chełmiec Złotoryja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.1234 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Myślę że bardzo chętnie mógłbym podjechać do Jawora zobaczyć jak tam ladowisko wygląda i przy okazji porozmawiać. Myślę że najszybciej mi podjechać w weekend bo od poniedziałku do piątku pracuje. Odezwę się jak jakiś weekend będzie mi pasować to mam nadzieję że uda się zgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Władku, nie mogę się do Ciebie dodzwonić. Odezwij się proszę do mnie Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Już od dzwaniam Panie M irku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.1234 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Lata ktoś dzisiaj/jutro w Jaworze albo Legnicy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi