MoleHunter Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dziękuję za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolar Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Pierwszy i ostatni raz widziałem Jego wyczyny na Pikniku na Muchowcu 3 tygodnie temu. Szkoda, że jeszcze wtedy nie wiedziałem, jak wielkim, szanowanym był człowiekiem i pilotem. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*]ŻEGNAJ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL-RC Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Pozostanie na zawsze w pamięci lotnictwa...Miałem okazje spotkać się z panem Markiem, porozmawiać :cry: Zawsze był wesoły i uśmiechnięty.Mam nadzieje, że kiedyś zobaczymy go wszyscy w przestworzach za sterami Christen Eagle z uśmiechem na twarzy :'( [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Spoczywaj w pokoju.. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ryzyko znał. Można tylko podziękować że taki ktoś się urodził i był z nami. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] I zdrowaśka za jego duszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mieczem wojował i od miecza poległ. Piękna śmierć dla niego, dla nas tragedia... NASTĘPNY CZŁOWIEK O KTÓRYM POMYŚLĘ ZAPALAJĄC ŚWIECZKĘ NA GROBIE BLISKICH, PIERWSZEGO LISTOPADA.. P.S Czy któryś z moderatorów zlitowałby sie nad tym wątkiem i skasował z niego wypociny co poniektórych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jestem za tym aby forum przybrało żałobne kolory. W końcu to był jeden z nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jestem za tym aby forum przybrało żałobne kolory. W końcu to był jeden z nas. Popieram. Bardzo prosimy o zdjęcie na czas żałoby kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wszyscy wspominają Go jako pilota ,a nikt nie wspomina jako wspaniałego modelarza i pilota Rc i no i przemiłego człowieka .Fotkę tą zrobiłem w Michałkowie /Ostrowa na zawodach makiet. Wacek i Artur wypytują o szczegóły budowy Jego Spitfire ,wtedy byli Nim oczarowani.(Markiem) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wojtass_nt, aż się łezka puściła od tego filmu :cry: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Popieram o kolorach Kupiłem ten model i zrobie go w malowaniu pana Marka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Oglądałem przed chwilą wydarzenia na Polsacie, cytuje: "Służby ratunkowe były dobrze przygotowane,ale to i tak nie wystarczyło"... A ratownicy wypowiadali się że nie mogli odpiąć pasów dlatego tak długo to zajeło... no cóż zostawie to bez komentarza i tak już gadaniem kto zawinił niczego nie naprawimy :| Niech spoczywa w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi