meloow Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Czy podejmiesz się reprezentowania pfmrc.eu na pogrzebie ? a dlaczego modelarzy z PFM czy to koniecznie że musi być jakaś przynależność !!!! a może po prostu wieniec od modelarzy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Czy podejmiesz się reprezentowania pfmrc.eu na pogrzebie ? a dlaczego modelarzy z PFM czy to koniecznie że musi być jakaś przynależność !!!! a może po prostu wieniec od modelarzy ! A na rcclubie problem Wam zebrać się do kupy? Fajnie jest się podpiąć pod cudze, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 oj wojtas .... ty nadal jesteś .... wałaśnie prze takich jak ty ten kraj jest podzielony nawet w takiej sytuacji masz i stawiasz swoje zafajdane ego ponad wszystko ! PS. ja też jestem userem pfm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 oj wojtas .... ty nadal jesteś .... wałaśnie prze takich jak ty ten kraj jest podzielony nawet w takiej sytuacji masz i stawiasz swoje zafajdane ego ponad wszystko ! PS. ja też jestem userem pfm Przypominam, że to Wy chcieliście się dzielić. Skoro jesteś userem pfm więc jaki problem? edit: to jest właśnie to o czym pisał wojcio69 kilka postów wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Czy podejmiesz się reprezentowania pfmrc.eu na pogrzebie ? a dlaczego modelarzy z PFM czy to koniecznie że musi być jakaś przynależność !!!! a może po prostu wieniec od modelarzy ! Dlatego pfmrc.eu, bo tutaj zapadła inicjatywa. Jestem userem zarówno tu jak i tam. I nie mam nic przeciwko składce na innym forum. Po prostu nie wychylam się, bo dla mnie jest to sprawa nie do przeskoczenia. Gdybym zainicjował taką akcję poczuwałbym się do realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ludzie stoicie nad trumną człowieka, którego podziwialiście, być może dla kilku był wzorem, który traktował innych jak równych sobie i udawadniacie sobie, który wieniec będzie ważniejszy. Człowieczeństwo w Polsce sięgnęło dna. Proszę o informacje na PW od osób, które napewno będą na pogrzebie Pana Marka, bo na ten forumowy wieniec nie ma co liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wojtass_nt, Ty naprawdę taki jesteś, czy tylko udajesz? :evil: Proszę konkretnie: nr konta, etc. Ja w to wchodzę; bez dzielenia na to, czy inne forum i głupich komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podem89 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja również się dołożę. Myślę, że nie ma się co kłócić. Osoba chętna - Zgłoś się. Przelejemy pieniądze i po sprawie. Piszcie gdzie słać pieniążki i mniej więcej w jakiej kwocie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nadal tutaj cisza, a czas ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nadal tutaj cisza, a czas ucieka I ta cisza będzie trwała już do końca. Więcej w tym pozoranctwa niż szczerych intencji. Dajcie sobie spokój, bo nic z tego nie wyjdzie. Odmówcie różaniec za śp. Marka i miejmy Go w pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi