Kolar Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Pierwszy i ostatni raz widziałem Jego wyczyny na Pikniku na Muchowcu 3 tygodnie temu. Szkoda, że jeszcze wtedy nie wiedziałem, jak wielkim, szanowanym był człowiekiem i pilotem. [*]
Tomek Reda Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Pozostanie na zawsze w pamięci lotnictwa...Miałem okazje spotkać się z panem Markiem, porozmawiać :cry: Zawsze był wesoły i uśmiechnięty.Mam nadzieje, że kiedyś zobaczymy go wszyscy w przestworzach za sterami Christen Eagle z uśmiechem na twarzy :'( [*]
Jedrula Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ryzyko znał. Można tylko podziękować że taki ktoś się urodził i był z nami. [*]
baxter12 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mieczem wojował i od miecza poległ. Piękna śmierć dla niego, dla nas tragedia... NASTĘPNY CZŁOWIEK O KTÓRYM POMYŚLĘ ZAPALAJĄC ŚWIECZKĘ NA GROBIE BLISKICH, PIERWSZEGO LISTOPADA.. P.S Czy któryś z moderatorów zlitowałby sie nad tym wątkiem i skasował z niego wypociny co poniektórych?
Wojtass_nt Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jestem za tym aby forum przybrało żałobne kolory. W końcu to był jeden z nas.
Konrad_P Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jestem za tym aby forum przybrało żałobne kolory. W końcu to był jeden z nas. Popieram. Bardzo prosimy o zdjęcie na czas żałoby kolorów.
instruktor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wszyscy wspominają Go jako pilota ,a nikt nie wspomina jako wspaniałego modelarza i pilota Rc i no i przemiłego człowieka .Fotkę tą zrobiłem w Michałkowie /Ostrowa na zawodach makiet. Wacek i Artur wypytują o szczegóły budowy Jego Spitfire ,wtedy byli Nim oczarowani.(Markiem) Uploaded with ImageShack.us
sebamor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Wojtass_nt, aż się łezka puściła od tego filmu :cry: .
fam0wned5 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Popieram o kolorach Kupiłem ten model i zrobie go w malowaniu pana Marka
Łukasz K. Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Oglądałem przed chwilą wydarzenia na Polsacie, cytuje: "Służby ratunkowe były dobrze przygotowane,ale to i tak nie wystarczyło"... A ratownicy wypowiadali się że nie mogli odpiąć pasów dlatego tak długo to zajeło... no cóż zostawie to bez komentarza i tak już gadaniem kto zawinił niczego nie naprawimy :| Niech spoczywa w pokoju
Rekomendowane odpowiedzi