sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 a i z robotą problemów żadnych (ulotki)Ni ja chyba też coś znajdę. Czereśnie będę chyba zbierał niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 średnia 2.39, poprawka z niemca i naganne zachowanie :ass: zaraz idę to uczcić :mrgreen: w wakacje kurs szybowcowy :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 oblać to wszystko 14 lat :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgrabowski Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 oblać to wszystko 14 lat :shock: A bo to już nie można oblewać okazji bezalkoholowo ? Ja na przykład nie oblałem tylko obżarłem się Czereśniami prosto z ogródka. A propos pracy - ja mam na bank przy agreście, wiśniach i uzupełnianiu elektronicznego spisu książek w bibliotece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 nie dziw się, teraz już 6 kl podstawówki oblewa koniec roku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ulotki noszę cały rok 8) Idę na ryby oblać to wszystko Przecież w piaskownicy ryb nie nałowi, a nad jeziorem/ rzeką wody będzie miał pod dostatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 3,9 I tak się dostane do tej szkoły co chce. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A co powtarzasz gim? Mi te wakacje nie pasują pod tym względem ze dojazd do pracy bede mial bardziej zakorkowany... No nic... Moze troszke czasu sie znajdzie zeby polatac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Średnia 2.75, zaliczałem historie ale zdałem Pora na liceum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 chwalicie sie chwalcie śrdnią od września szykuja sie bany :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No to ja 5,35 stypendium (nie muszę pisać na co), nagroda i całe 2 miesiące laby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 spytędium :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jedrula, te stypendium to na pewno nie za ortografię :mrgreen: a ja z wakacji się nie cieszę, powiem więcej, jak dla mnie to rok szkolny może trwać 12 miesięcy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 do nauki się wziąć, a nie na forum przesiadujecie i potem wychodzą takie krzaki poniżej 3,0 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No, ja też stypendium mam. Będzie na nowe pakieciki do ESA :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 To moja średnia nie jest jeszcze taka tragiczna 4,0 ,ale nie wiem czy się dostanę do wybranej szkoły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Komu wakacje, temu wakacje.. Ale tak patrząc na te wasze wyniki to ciężki kawałek chleba będziecie potem mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja tam stypendium na extre 330 i wyposażenie 2tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 srednia 3.6 i jestem zawdowolony choc moglo byc lepiej same troje , czwory i piatki ( wf, rel) co do roboty to skladam smiglowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie zawsze wysoka średnia przekłada się do umiejętności w dorosłym życiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi