Chriss Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam, znalazłem ostatnio demota modelarskiego. Mam pytanie czy ktoś z Was go tam wrzucił?? http://demotywatory.pl/3239720/Chce-miec-syna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Zważywszy na to, że tego typu modele zabawkami dla dzieci nie są i "manie" bachora jest nędzną wymówką żeby sobie takowy sprawić to chyba, nikt stąd (tym bardziej, że większość już się tymi "zabawkami" tu bawi). PS.: Kolejny demotywator potwierdzający lansowane przeze mnie powiedzenie "nieśmieszny jak polski demotywator" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Hmm... Demotywator z zasady nie powinien być śmieszny... :wink: A przynajmniej w samej swej istocie. Z formą bywa różnie. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 To powinno brzmieć- Chce miec syna, przynajmniej bedzie mogl sie bawić tym o czym marzyłem w dzieciństwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 A mnie się podoba ten cytat: "tiaa.. pamiętam jak mój tata kupił mi taki samolocik to pierwsze co zrobił wleciał w dom.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi