qba Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A opijać niczego tu nie ma, dobry kierowca to trzeźwy kierowca! Jak nie opiłeś prawka to tak jakbyś go nie miał :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A opijać niczego tu nie ma, dobry kierowca to trzeźwy kierowca! Jak nie opiłeś prawka to tak jakbyś go nie miał :mrgreen: Pisz tak dalej to zaraz Tomek od alkoholików nawyzywa, nochyba że masz chody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Chodzi o to że żona umie jeżdzić tylko na egzaminie z jazdy w ogóle nie podeszła. Stracha jak cholera miała ( dawno to było ). Wczoraj była na pierwszych zajęciach. Pożyjemy, zobaczymy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Właśnie wróciłem z Tarnobrzega. Jeszcze w uszach słyszę "Panie Łukaszu, wynik egzaminu pozytywny. Gratuluje." Także teraz aby odebrać zostało:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 No i widzisz Łukaszu, a nie mówiłem? Nie takie egzaminy będziesz jeszcze w życiu i z życia zdawał. Serdeczne gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Qpa Jak nie opiłeś prawka to tak jakbyś go nie miał :mrgreen: Alkoholik ! :devil: Edit: Łukasz Gratulacje ! P.S. Już montuje gumowe drzewa na wypadek Twojej wizyty w Puławach :devil: :mrgreen: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Nie mam znajomego którego prawko nie było opijane! ;D Łukasz gratulacje! wiem jakie fajne to uczucie! :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 To juz masz :oops: - przepraszam :wink: I oczywiscie Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 QPA Wypraszam sobie , ja nie opijałem. Całe szczęście ,że ta "piękna" Polska tradycja picia z byle okazji i bez okazji - wymiera ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Skończmy ten alkoholowy temat prowadzący do niczego :!: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 P.S.Już montuje gumowe drzewa na wypadek Twojej wizyty w Puławach :devil: :mrgreen: :devil: Możesz być pewny, że sie w Puławach pojawię, co prawda nie planowałem jechać teraz no ale gumowe drzewa zobaczyć muszę więc sie śpiesz z ich montażem :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 To za którym Łukasz razem zdałeś w końcu? Ja mam też już to za sobą... 8) . Na wiosnę czekam na emzetkę. W końcu po coś się zdawało to prawko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 za trzecim, z perspektywy czasu to dwa poprzednie razy były na własne życzenie oblane;) no ale cóż zawsze to jakieś doświadczenia. Teraz robie sobie przerwę od egzaminów na prawko a w przyszłym roku duże kategorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Odświeżam... Dzisiaj, tj 11 marca 08, pierwsza próba podejścia - POZYTYWNA 8) 8) (kat Poszedłem nastawiony bardzo optymistycznie, tzn ja byłem pewny, że zdam, powtarzałem każdemu, że idę tylko dla formalności (nie wynikało to zbytnio z umiejętności, ale stylu bycia :mrgreen: ). Zaczęło się kiepsko, ale świat nie mógł się sprzeciwić moim postanowieniom -zgasł przy ruszaniu (początek łuku) - bydle sprzęgło inne miało, ale OK -zgasł na górce, ale druga próba i pojechał -na rondzie nie zrobiłem tego o co prosił i kilka drobniejszych. Trzeba się napić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferq Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 To sporą tolerancje mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No na placu to regulaminowo mam możliwość drugiej próby Ale tolerancja była, z tym że MIAŁ, bo resztą egzaminatorów taka nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Masz możliwość jeśli: -nie najedziesz na linię -nie przekroczysz linii :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 -zgasł przy ruszaniu (początek łuku) - bydle sprzęgło inne miało, ale OK-zgasł na górce, ale druga próba i pojechał -na rondzie nie zrobiłem tego o co prosił i kilka drobniejszych. chyba koperta gruba była :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 meloow, ale na mieście opanowanie za kółkiem było, płynna dynamiczna jazda, nawet 2 pieszych mi wyskoczyło, ale ja pierwszy zahamowałem, podobnie ze zmianą świateł. Zapewne takie rzeczy przesądziły o pozytywnym. Rekrut, więc jeśli nie linie, to co na łuku można poprawiać innego? Najlepsza była miła Pani, która próbowała ruszyć, 6 razy jej to zajęło, egzaminator aż tłumaczył "powoli sprzęgło, dodawać gazu" hehehe niemniej, tak czy siak - mam to za sobą :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 słuchaj jak Cie chce udupic to i tak to zrobi mnie za pierwszym razem oblał na tym ze wymusiłem pierszenstwo na samochodzie ktory był około 50m od skrzyzowania i jechał bardzo wolno - nikt jako normalny kierowca by nie ustepował mu pierszenstwa wiec miałes duzo szczescia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.