DJDIT Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Czesto się zdarza, że modelarz nie wie co ma zrobić z rozbitym modelem. Ja znalazłem odpowiedz na to pytanie ;-) wysadzić go w powietrze odrazu po kraksie i zapomniec o tym co się stało :rotfl: problemem może byc jedynie waga ładunków pirotechnicznych, nieco latwiej maja uzytkownicy modeli z pakietami li-pol wtedy mozna zastosowac automatyczny zwieracz biegunów :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 hehe dobre chociaż żal elektroniki i silnika :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Gupota kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 typowy przykład amerykańskiego idioty ( Mowa o pilocie tego modelu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zalezy czy model byl kosztowny i czy bardzo zostal uszkodzony jezeli tak to zostaje jedno wyjscie: -xxxxxxx xxx Nieźle się popisałeś kolego. Jak na swój wiek dowcip masz bardzo ostry. W nagrodę otrzymujesz ostrzeżenie Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Nie wiem czemu al mnie to rozbawiło Może to śmiech tego kamerzysty :mrgreen: Jak on to zrobił? Samoczynnie wywołał czy przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Tak, mnie też najbardziej podobała sie walka kamerzysty, żeby nie wybuchnąć śmiechem. Długo walczył, dłużej niz ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 instruktor, rzekłeś :!: A ja chyba kompletnie jestem pozbawiony poczucia humoru, bo moja reakcja była zupełnie inna :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=S0jDFTldGHY http://pl.youtube.com/watch?v=glBY81DRMZc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 A mozna i tak po kraksie... http://pl.youtube.com/watch?v=P9ZaxzEt57k Naprawa w tym przypadku była już nie opłacalna (3 z kolei). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.