pabork Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witajcie, chciałem zorientować się czy i ewentualnie ilu chętnych znalazło by się na spotkanie/zlot/spot/piknik DLG. Termin i miejsce do ustalenia (konkretne propozycje przedstawię później). Zatem - kto lata dlg i chciałby się spotkać w większej grupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Chetnie tylko szkoda ze tak daleko mieszkasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Chetnie tylko szkoda ze tak daleko mieszkaszmoje miejsce zamieszkania nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=403501&sid=737f3a81d48d05187883855e1cda9fcb#403501 Zapisywać się panowie licencja nie jest wymagana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (przekleństwo) nie mam modelu gotowego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja jeszcze też, ale od czego jest modelarnia? :twisted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Może inaczej. Mam: kadłub od Tibo, złamane skrzydło od Tibo, styrodur, wycinarkę, szablony, pompę, mało czasu. Nie mam: szkła, żywicy, folii, worka, doświadczenia. Może być ciężko zbudować coś przez te 2 czy 3 tygodnie, aczkolwiek chętnie pojawię się jako kibic. Tudzież przeszkadzacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Hmmm, to może zabrałbym się z tobą Paweł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 OK, jak mi pożyczysz jednego Blastera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Tomku zapraszam, przyjemnie będzie latać z Mistrzem Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Tylko widzisz Rafał, może być ciężko rzucić Jantarem za końcówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Nie takie rzeczy my już rzucali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 No panowie, zawody tuż tuż a nikt się nie zapisuje . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 No ja na ten przykład zapisałem się już dawno temu, a dopiero dziś zacząłem budować model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi